pitanje svih pitanja

Rene Bitorajac dobio još jedno priznanje u ‘Milijunašu‘: Kumerle bi to mogao početi naplaćivati

Humoristična serija "Bitange i princeze" ove godine je u travnju proslavila 15 godina od prvog emitiranja, a ispada da je predvidjela mnoge situacije koje nas sada more. Tako se spominje potres, ne rukovanje, te uzrečica ‘dva metra od mene‘. Nedavno su inspirirale i kviz "Tko želi biti milijunaš" s pitanjem koje svatko zna...

Vlasnik Lude kuće, glumac i voditelj Rene Bitorajac, često se zna pojaviti u križaljkama, ali nedavno je doživio još jedno priznanje zbog toga što je utjelovio jednog od najpopularnijih likova iz hrvatskih sitcoma - Roberta Kumerlu.

Na svom Instagramu objavio je pitanje koje je bilo u kvizu "Tko želi biti milijunaš". Pitanje je glasilo: "Koji je TV lik poznat po proročanskoj 'Dva metra od mene!'", a kao odgovori bili su ponuđeni Neno Kosmički, Stipe Ivić, Robert Kumerle i Voljen Kipčić.

"Evo me opet na kvizu! Pa kaj si ti lud!? Lako za mene, ali Kumerle bi to mogao početi naplaćivati", našalio se u opisu fotografije i stavio sebe s maskom sa istim natpisom.

"Meni je to najdraži moj lik iz serije. Općenito mislim da su 'Bitange i princeze' scenaristički i glumački naša najbolja humoristična serija, iako nije serija za, kako se kaže, široke narodne mase. Poznata je i po tome da su repriziranja uvijek bila gledanija od samog prikazivanja, a mislim da HRT nikada tu seriju nije doživio kao neki svoj adut. Nikada nije išla u prime timeu. Ipak, ljudima sam danas malo više Krpa nego Kumerle, ali otkad je repriza više Kumerle nego Dr. Kunić", rekao nam je Rene u jednom intervjuu i odao tajnu sretnog braka.

"Tajna je u neiznošenju prljavog veša! Šalim se. Ma nemam pojma. Jednostavno ako imaš sreće, zbilja možeš naići na sebi srodnu dušu. Moja srodna duša je pozitivna, vesela, brižna majka i zato je voljena žena. Na kraju, ja sam jedna prekrasna topla osoba, prepuna razumijevanja ha, ha, ha...", dodao je.

Linker
08. travanj 2024 22:56