Ribafish će morati odgoditi projekt zbog pandemije...
 Vladimir Dugandzic / hanza media
Rođen spreman

Ribafish ponosan na tetovažu hrabro priznao da ima 13 kilograma viška: 'I ljeto može početi'

Voditelj i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish pokazao je da je spreman za podvig koji ga čeka ovoga ljeta jer planira povezati novih 17 otoka srednjeg Jadrana...

"Tri godine kasnije i dalje imam najbolju tetovažu svijeta, iste čehla, ali i 13 kila viška. Ali uskoro završavam i zadnje terapije i onda ponovo na ovo!", napisao je poznati kolumnist i novinar Domagoj Jakopović Ribafish kraj fotografije s kojom se prisjetio vremena kada je napravio veliku, novu tetovažu.

U doba kada je fotografija snimljena, Riba je imao nešto manje kilograma, a i tada je na dobroj formi naporno radio. "Sa 101 na 92 kile, i ljeto može početi, ljubi vas Riba, vas i vaše burek uvlačenje, pusica", komentirao je Ribafish nakon što mi se treniranje isplatilo i dovelo ga u top formu. S ovim prisjećanjem, obećao je da će na novoj, staroj formi, uskoro i poraditi.

facebook

Pandemija koronavirusa i globalna ograničenja aktivnosti ipak nisu spriječili poznatog blogera, voditelja Domagoja Jakopovića Ribafisha da nastavi s pripremama za ljetni otočni izazov u kojemu će Ribafish povezati 17 otoka srednjeg Jadrana. Osim povezivanja otoka Ribafish i udruga RokOtok će u sklopu projekta "Očistimo zajedno jadranske plaže od plastike" na svakom od otoka očistiti jednu plažu.

Facebook

Kako je u zadnje vrijeme većinu vremena provodio kod kuće posvetio se treninzima. Održavanje forme mu je važno zbog održavanja kondicije kako bi što spremniji dočekao srpanjski početak otočnog izazova. Devet kilograma manje itekako je vidljivo na fotografiji koju je podijelio.

Ribafish je projekt RokOtok započeo prošlog ljeta, a plivanjem namjerava povezati 50 hrvatskih otoka u spomen na svog preminulog sina Roka. Najvažniji cilj udruge RokOtok je poruka djeci i roditeljima da što više vremena provode u druženju i što je više moguće u prirodi.

"Ovo je tek prvi dio trilogije, ne znam što nam donosi drugi i treći, no uspjeh je ogroman. Smisao je pogođen, cilj je ispunjen. Sve skupa nas je dočekalo 1700 klinaca na otocima, prosječno po sto na svakom otoku. Mislim da je to nešto prekrasno i nešto veliko. Nisam ni sanjao da će to biti tako. Bilo je užasno puno problema, jako teško je bilo i fizički i psihički...", rekao nam je nakon prošlogodišnjeg uspjeha.

Čitajte i:

Na tužnu obljetnicu Ribafish sinu posvetio dirljivu poruku: 'Svaki put kad hodam gradom, vidim te u nekom klincu'

Udomljavanje je 'in': Tko je od poznatih spasio psa i ne sluteći što će mu to donijeti

Domagoj Jakopović-Ribafish stigao nam je na Speed Date i otkrio lijek za slomljeno srce

Linker
18. travanj 2024 20:55