DRSKI BORAT

Sacha Baron Cohen prevario 62-godišnjakinju pa se iskupio pozamašnom donacijom

Sacha Baron Cohen, glumac koji glumi drskog Borata u filmu "Borat 2", dao je znatnu donaciju crkvenom domu u Oklahoma Cityju u kojem djeluje Jeanise Jones, koja u njegovom novom filmu glumi dadilju.

Velečasni Derrick Scobey, viši pastor Misionarske baptističke crkve Ebenezer, rekao je da je Cohen ovoga tjedna donirao crkvi čak 100.000 američkih dolara te dodao da je crkva novac namijenila zajednici. Naime, Cohenova donacija najnoviji je moment u malo vjerojatnom lancu događaja u kojima je Jeanise Jones (62) postala zvijezda filma "Borat 2", iako nikada nije čula za glumca ili njegov alter ego Borat.

Simpatična baka vjerovala je da je novačena od strane crkve za mentoricu tinejdžerice po imenu Tutar koja je s ocem došla iz zemlje trećeg svijeta. Jones se iznenadila saznavši - nakon izlaska filma - da je tinejdžerica zbog koje se brinula i molila zapravo 25-godišnja glumica koja igra ulogu i da je muškarac za kojeg je vjerovala da je otac djevojčice zapravo glumac Cohen.

Jones, Scobey i drugi u crkvi vjerovali su da sudjeluje u dokumentarnom filmu umjesto u dugometražnom filmu, koji je premijerno prikazan u petak na streaming platformi Amazon Prime.

Film prati pustolovine Borata Sagdijeva, kojeg je Cohen prikazao dok se vraća u Ameriku iz Kazahstana, u misiji da američkim čelnicima ponudi "mito". Sa sobom dovodi kćerkicu Tutar, koju je tumačila Maria Bakalova. Film, koji uključuje grube scene, prati ih na njihovom putovanju Amerikom. Jones i njezina uloga "dadilje" počeli su se prikazivati ​​na Twitteru nakon premijere filma, a brojni su je ljudi opisivali kao heroinu filma, moralni kompas i zvijezdu.

Unatoč tome ona je izjavila kako se osjeća izdano nakon što su je naveli da vjeruje kako sudjeluje u pravom dokumentarnom filmu o tinejdžerici koju se dotjeruje da se uda za bogataša - i kaže kako se molila za nju sve dok nije izašao trailer filma. Jeanise kaže da joj Cohen i njegova ekipa nikad nisu otkrili stvarnu premisu filma nakon što je regrutirana kroz crkvu u Oklahoma Cityju za taj film.

"Osjećam kao da je iz Trećeg svijeta i takve stvari događaju se na mjestima gdje prodaju žene. Mislila sam da je to stvarno pa sam se osjećala nekako izdano kad sam saznala istinu", rekla je za New York Post. Njezin pastor Derrick Scobey rekao je da se produkcija obratila baptističkoj crkvi Ebenezer o potrebi za "drskom" crnom bakom u 70-ima za sudjelovanje u dokumentarnom filmu, a nakon razgovora s nekolicinom članova crkve, uloga je dodijeljena njoj. Plaćeno joj je oko 23 tisuće kuna i rečeno da je premijera filma u studenom.

ČITAJTE I:

Iznenađenje za rođendan: Borat joj uslišao želje, a za sve je kriv njezin romantični Bloom

Sacha Baron Cohen na Oscare ipak u odori tiranina

Sacha Baron Cohen zaprepastio New York

Linker
19. travanj 2024 20:26