wow!

Severina objavila fotografije kojima oduzima dah i pritom otkrila s kim provodi Božić

Glazbenica ovaj Božić provodi sa svojim sinom. Presretna je što je njezin jedinac uz nju, a posebno je ponosna što joj je prišapnuo prije spavanja da je najbolja mama na svijetu.

Severina je predivnim fotografijama na svom Instagramu čestitala obožavateljima i suradnicima Božić te je pritom otkrila da ove blagdane provodi uz svog sina. "Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svijetu...' Sretan Božić svima", napisala je ponosna Severina.

Slavna glazbenica potom je primila niz čestitki od svojih prijatelja i obožavatelja, koji su joj poručili da je upravo u riječima njezinog dječaka smisao života. Severini je to, ne sumnjamo, najljepši poklon ovog Božića.

Iako zbog pandemije ne radi tempom kojim bi to inače činila, glazbenica je nedavno održala nastup s kolegom Petrom Grašom. Nastupili su na humanitarnom koncertu posvećenom Zakladi Ana Rukavina. "Želim zahvaliti jednoj predivnoj ženi, jednoj divnoj mami, mami Ane Rukavine. Mami Mariji, koja svojom snagom i ljubavlju već 14 godina ujedinjuje Hrvatsku za pomoć oboljelima od leukemije i limfoma. Bila mi je čast pjevati. Hvala svima koji su donirali Zakladi svojim pozivima na 060 9000, i koji će to učiniti do kraja godine. Hvala mom prijatelju Petru Graši i mom bendu", poručila je nedavno Severina, podsjetivši da je uvijek najljepše kada možemo pomoći drugima.

Linker
17. travanj 2024 16:18