Teški obiteljski odnosi

Slavni glumac nije razgovarao s majkom gotovo cijelo desetljeće: ‘Nisam joj mogao vjerovati nakon tog dana‘

Kada je tek postao slavan, Matthew McConaughey nije imao dobar odnos s majkom te se od nje otuđio na punih osam godina. No, za to je imao vrlo dobar razlog.

Čini se da sve više holivudskih zvijezda piše i objavljuje memoare. Nakon Demi Moore, Mariah Carey i Sharon Stone, američki glumac Matthew McConaughey također je napisao memoare pod nazivom "Greenlights" ili kako ih on zove, priručnikom koji se temelji na avanturama iz njegovog života.

Osim života u grubom teksaškom domu, slave i ključnih putovanja, McConaughey je u knjizi opisao odnos sa svojom majkom Kay koji u jednom periodu života nije bio baš bajan.

Naime, glumac je od majke bio otuđen gotovo čitavo desetljeće nakon što je ona medijima prenosila njihove privatne razgovore i iznevjerila njegovo povjerenje na mnoge druge načine.

"Sjećam se kada sam jednom prilikom nazvao mamu, kad sam već bio slavan, no ona nije bila jedina na liniji. Žena koja je držala slušalicu bila je obožavateljica moje slave. Sve ono o čemu bismo razgovarali završilo je u novinama tri dana kasnije. 'Mama, to je bilo samo između nas'", ispričao je glumac.

Kap koja je prelila čašu

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da ne odaje takve informacije medijima, što je kao majka trebala znati i poštivati. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihove rodne kuće, pokazavši krevet na kojem je McConaughey izgubio nevinost i otkrivši još sočnih detalja.

image
Matthew McConaughey i njegova majka Kay.
INFPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Kad ju je sin nazvao tijekom emitiranja intervjua, Kay je u početku poricala što je učinila, da bi kasnije rekla kako nije mislila da će on saznati za intervju. Glumac je od tada smanjio kontakt s majkom i nije htio s njom išta dijeliti.

"Jednostavno je postala druga osoba kojoj nisam mogao vjerovati. Bio je to naporan odnos tijekom osam godina, ali sad smo ponovno bliski", rekao je.

Mnoge poznate zvijezde proživljavale su slične scenarije, no McConaughey kaže da je oprost ključan za zdrav život.

"On uvijek postoji, ali sam ga tek sada odabrao.Bio je doista tužno. Mamu bih nazvao nedjeljom na pet minuta i slušao je, ali ja nisam želio izustiti ni riječ", prisjetio se McConaughey teškog perioda za koji je sretan što je konačno gotov.

Linker
19. travanj 2024 19:47