Instagram
'ovo je GLAM'

Sreća u obitelji izraelske manekenke: Stigla je treća beba u tri i pol godine!

Baš kako je i priželjkivala veliku obitelj još 2015. godine kada se udala, slavna manekenka i suprug postali su roditelji još jednog djeteta, zbog čega ne mogu biti sretniji.

Izraelska manekenka Bar Refaeli na svijet je donijela svoje treće dijete koje je dobila s biznismenom Adijem Ezrom. U lipnju prošle godine na Instagramu je objavila novu trudnoću, a sada je putem te društvene mreže potvrdila i da je porod prošao u najboljem redu.

"Ovako izgleda pravi GLAM. Treće dijete u tri i pol godine, život je prekrasan", napisala je i podijelila fotografiju iz bolnice, a u komentarima obožavatelji su joj čestitali na prinovi.

Šaljivim videom nasmijala je pratitelje kada ih je obavijestila o trudnoći. "Ja sam trudna" rekla je u videu, grleći prijatelja Assisa Azara.

Assi se našalio s njom, rekavši: "Nije li prije nekoliko sekundi bila trudna s drugim djetetom? Jako sam sretan zbog nje, ako se ne šali... No, izgleda malo trudno, izgleda. A zašto joj uopće treba troje djece?" Još 2015. manekenka je izjavila kako priželjkuje veliku obitelj, osobito zato što je i sama odrasla u obitelji s četvero djece.

Inače, manekenka i poduzetnik vjenčali su se 2015. godine u Izraelu. U kolovozu 2016. postali su roditelji djevojčice Liv, a kćer Elle rodila se u listopadu 2017. godine. Ime za treće dijete par još nije otkrio.

Linker
20. travanj 2024 03:15