T.C.D / Visual movies / Profimedia
Još nije u mirovini

Stala na kraj šuškanjima: 'Dadilja' Fran otkrila hoće li se ponovno snimati omiljeni sitcom

Fran Drescher konačno je prekinula šuškanja o povratku popularne serije na male ekrane o kojem se pričalo posljednjih mjeseci. Osim što se bavila svojim novim ulogama, s bivšim je mužem radila na projektu koji je usko povezan sa sitcomom koji ju je proslavio.

"Dadilja" se neće ponovno snimati, ali zato će biti postavljena na Broadwayu, otkrila je glumica Fran Drescher.

"Jako smo uzbuđeni što radimo mjuzikl 'Dadilja'. Nismo dodijelili još nijednu ulogu, razmišljamo, ali sigurni smo da ćemo pronaći fantastičnu glumicu koja je duhovita, šarmantna i ima izvrstan glas. Naravno da bih ja to rado odradila, ali onda bismo mjuzikl morali preimenovati u 'Granny' (baka)", rekla je Fran Drescher.

Danas već kultni sitcom Fran je stvorila s bivšim suprugom Peterom Marcom Jacobsonom, koji s njom radi i na mjuziklu, a u autorskom timu pridružila im se i glumica Rachel Bloom. Ona će pisati stihove singlova i glazbu s Adamom Schlesingerom, dok će Drescher i Jacobson pisati scenarij. Redatelj je Marc Bruni.

Peter Marc Jacobson and Fran Drescher
Entertainment Weekly and People Magazine Upfront Party, Arrivals, Union Park, New York, USA - 13 May 2019, Image: 433014105, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia
S bivšim mužem Jacobsonom često surađuje

U prošlogodišnjem intervjuu Drescher je spomenula kako s Jacobsonom priča o ponovnom snimanju "Dadilje".

"Radimo na velikom projektu i mislim da će biti jako uzbudljivo za fanove, ali još ne smijem reći nikakve detalje", rekla je tada.

Sitcom je premijeru imao 1993. godine i snimao se sve do 1999. godine. Osim glavne protagonistice, vrlo glasne kozmetičarke Fran Fine, iritantnog glasa i ekscentričnog stila, glavne su zvijezde bili Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy) i njegova djeca, čija dadilja Fran postane slučajno te nezaobilazni butler Niles (Daniel Davis) i poslovna partnerica CC Babcock (Lauren Lane).

THE NANNY, Fran Drescher, Charles Shaughnessy, 1993-99, Image: 99173666, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Everett Collection  Col / Everett / Profimedia
Everett Collection Col / Everett / Profimedia

Nakon što je serija završila, Drescher je glumila i producirala "Living With Fran" i "Happily Divorced", koju je osmislila također s Jacobsonom, a od 2014. glumi na Broadwayu.

S piscem i producentom Jacobsonom razvela se 1999. godine nakon 19 godina braka jer je on shvatio da je homoseksualac, ali su ostali u dobrim odnosima te često poslovno surađuju.

Linker
17. travanj 2024 20:34