Dani puni sreće

Stigli doma iz bolnice: Maja Šuput raznježila novom objavom tate i sina u nježnom zagrljaju

Slavna pjevačica i novopečena mama objavila je fotografiju svog supruga i sina, kojom je dala do znanja da je s mališanom stigla kući iz bolnice.

Pjevačica Maja Šuput (41) i njezin suprug Nenad Tatarinov (37) postali su roditelji 17. su ožujka postali roditelji svog prvog djeteta. Maja je rodila sinčića za kojeg sretni roditelji još nisu javno otkrili kako se zove.

Nakon nekoliko fotografija sina koje je objavila na feedu i u storyjima Instagrama, Maja je sada raznježila obožavatelje objavivši prvu zajedničku fotografiju sina i supruga Nenada.

"Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada", napisala je Maja u opisu fotografije. Nenad nježno drži malenog dječaka na ramenu. Snimak je 'otkrio' da su mama i beba stigli kući iz bolnice. Soba koju su Maja i Nenad uredili za sina, već je ranije pokazana na njenim društvenim mrežama.

Pjevačica je sina rodila u terminu, na svijet je zdravog dječačića donijela u zagrebačkoj Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj, rodila ga je carskim rezom, a maleni je težio oko 2900 grama.

Čitajte i: Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji: Stigao je sin, sreći nema kraja!

Prva fotografija koju je objavila sa sinom u petak dobila je preko 90.000 lajkova, a čestitale su joj brojne kolege i poznati. "Ma ta je to? Ljubav do neba! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje", napisala joj je Nataša Janjić, među 'slavnim' čestitarima bili su i Nina Badrić, Sandra Perković, Pamela Ramljak, Bojana Gregorić Vejzović, Sonja Kovač, Franka Batelić, Jelena Rozga, Korana Gvozdić, Damir Kedžo i brojni drugi.

Vesela trudnica

Cijelu trudnoću Maja je dijelila detalje sa svojim fanovima, čak i one najintimnije poput fotografija s ultrazvuka i reakcija supruga na vijest o trudnoći.

Čitajte i: Presretna Maja Šuput pokazala sina i otkrila koji joj je trenutak zbližavanja s njim do sad najdraži

"Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu", ispričala je Maja.

Njihov zagrebački dom posljednjih je mjeseci bio u renovaciji zbog dolaska prinove, a kako su se radovi odužili, tek nedavno je sve bilo spremno za dolazak novog člana obitelji. Maja je na fotografijama otkrila da je dom uredila poput hotela, a posebno je oduševila dječjom sobom.

Linker
16. travanj 2024 17:15