svaka mu čast

Suprug joj priuštio nezamislivo: ‘Potpuno sama dva dana. Iz sobe sam izlazila samo jesti‘

Profesor Josip Mikulić iznenadio je svoju suprugu, glumicu Marijanu Mikulić, divnim poklonom. Uplatio joj je dva dana maksimalnog opuštanja u Krapinskim toplicama.

Suprug glumice Marijane Mikulić postavio je neke nove kriterije kada su u pitanju pokloni voljenim ženama. Naime, Josip Mikulić svojoj je supruzi uplatio opuštajući vikend u wellness hotelu u Krapinskim toplicama. Majci trojice sinova ovaj predah došao je kao pravi melem za dušu. Posvetila se sama sebi, a suprugu na pažljivom daru čestitala i putem društvenih mreža.

Bio je ovo, za mene, jako neobičan vikend.

"Potpuno sama dva dana, prvi put u posljednjih 15 godina. Jedino društvo mobitel i knjiga. Iz sobe sam izlazila samo jesti, a nekad ni to. Nisam ni svjesna bila koliko mi je potrebno biti baš sama i u miru. Ni TV nisam palila. Odmor za dušu, duh, tijelo. I ovo jutro sam jela i pila kave na miru, više njih, toplih. Nisam naučila uzimati vrijeme za sebe, samo za sebe. I zato sam zahvalna da imam muža koji me na to doslovno natjerao. Treba nekad slušati pametnije ili barem starije od sebe", napisala je glumica i otkrila da je jedva čekala vratiti se svojoj bandi.

Uživala je u sobi s predivnim pogledom i jacuzzijem na raspolaganju, a iako bi mogli pomisliti da se radi o nekakvoj vrsti sponzoriranog sadržaja, glumica je takve navode unaprijed opovrgnula.

"Ne, nije plaćeni oglas, muž sam platio, protivno mojoj volji, skup poklon za svoju ženu. Da, morao me natjerati da odem sama na vikend jer sam kontrolfrik koji misli da će bez mene svijet propasti i moja djeca umrijeti", zaključila je Mikulić, našalivši se pritom i na svoj račun.

Linker
25. travanj 2024 08:33