Getty Images
za ne poželjeti nikome

Supruga Roda Stewarta progovorila o užasima koje su prošli zbog njegove borbe s rakom

Svijet je ostao u šoku prije mjesec dana kad se saznalo da je glazbenik Rod Stewart obolio od raka prostate. Rekao je to na humanitarnom događanju na kojem su se skupljala sredstva za oboljele od te vrste raka u Surreyju, poručivši: "Morate ići redovito kod doktora, ljudi, shvatite to ozbiljno". Nitko nije znao detalje, osim da mu je rak otkriven na rutinskom pregledu još prije dvije godine, no sada je o tome progovorila njegova supruga Penny Lancaster.

Bivša manekenka i Penny Lancaster (48) otvorila je dušu u britanskom ITV talk showu "Loose women", otvoreno govoreći o raku prostate s kojim se borio njezin suprug, glazbenik Sir Rod Stewart (74). "Prije dvije i pol godine primili smo tu šokantnu vijest da ima rak. Tražili smo načine kako se nositi s tim. Tražili smo načine liječenja. Opcije su bile samo dvije: uklanjanje žlijezde ili kemoterapija odnosno zračenje", rekla je Lancaster. Potom je otkrila da je imao agresivnu vrstu raka. "Stanice raka nisu više bile samo u žlijezdi već su se proširile na vanjska tkiva. Dakle, to je bio još jedan zastrašujući trenutak. Morali smo ići na nekoliko invazivnih testova i skeniranja koja su trebala pokazati je li rak još bilo gdje drugdje u njegovom tijelu. To je iščekivanje bilo najteže podnijeti", rekla je Lancaster dok su joj se oči punile suzama.

Kada joj je voditeljica showa Christine Lampard pružila papirnatu maramicu, brišući suze je rekla: "Bilo je jasno da ću se uzrujati, ovo je za mene jako emotivna ispovijest. Mi o tome šutimo već dvije i pol godine, ali pozitivne vijesti su da je Rodu rak otkriven u dovoljno ranoj fazi te da su njegovi najnoviji nalazi "čisti".

Rod Stewart and Penny Lancaster arriving at the 2012 Glamour Women of the Year Awards in Berkeley Square, London on May 29, 2012/Credit:HUSSEIN ZAK/SIPA/1205300837
/ SIPA

Britanski glazbenik ima osmero djece s pet različitih žena, od toga s Penny, s kojom je u braku od 2007. godine, dvoje.

Instagram
Sir Rod Stewart pozirao je sa svojom suprugom i tri bivše partnerice. Alana Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg i Rachel Hunter (s lijeva na desno)

Linker
08. travanj 2024 22:19