Instagram / @lukanizetic
Trikovi najboljih

Susret dva morska vuka iznad štednjaka: Nižetić i Pažanin pokazali što su to morske delicije

Glazbenik i ugostitelj te poznati chef udružili su snage u ljetnoj kuhinji i spravili vrhunske gastronomske poslastice, a jedan od njih pritom je pokazao i neobične metode kojima se služi i time značajno krati vrijeme pripreme jela.

Kad se nađu dva čovjeka s mora, dva gurmana, zabavljača i profesionalna ugostitelja na jednom od skrivenih dragulja naše obale - to se druženje sigurno pretvori u jedna od onih koja se pamte. Tako je i bilo kada su se našli naš poznati pjevač i ugostitelj Luka Nižetić i slavni chef Ivan Pažanin, barem ako je suditi prema njihovim objavama na Instagramu.

"Sveti Ivan i Sveti Luka na Svetom Andriji kuhaju Sveti objed! Ekipa, dogodine u isto vrijeme na istom mjestu!" poigrao se riječima Luka Nižetić, dok se njegov prijatelj "poigrao" skupocjenim plodovima mora. Na jednoj fotografiji dečki na terasi zaštićenoj ugodnom sjenom kuhaju jastoga, dok se na drugoj fotografiji vidi kako su ga spremili - s tjesteninom.

Nižetić i Pažanin našli su se na otočiću Sveti Andrija, poznatom i kao Svetac, koji se nalazi u blizini Visa, na kojem Nižetić već godinama drži restoran Fabrika. U nedavnom razgovoru za Gloria.hr pjevač je otkrio kako je ovog ljeta u potpunosti posvećen radu u restoranu i svom otočkom životu - iz svima poznatih razloga s pandemijom koronavirusa zbog koje gotovo da i nema koncerata.

'Želim svima vama moment života koji ja imam', kazao je chef.

Neobične metode slavnog chefa

Splitskom glazbeniku, taj otok Vis i Komiža već osam godina služe kao ljetna baza, a ove će se godine tamo zadržati do kraja rujna.

Ivan Pažanin u svojoj je objavi, o istom događaju, bio ipak nešto konkretniji. Tako je, kao pravi profesionalni kuhar u videima pokazao na koji način on sprema morske delicije. Svakog kuhara entuzijasta sigurno će zainteresirati chefov neobičan način usitnjavanja rajčica, kojeg je ovog puta Pažanin komadao isključivo rukama.

U ležernom druženju, ekipa se osim s rakovicama, počastila i ribom na gradele, a veseli kuhar poručio je da su riječi suvišne. "Želim svima vama moment života koji ja imam”, zaključio je Ivan.

Pročitajte i:

Luka Nižetić uživa na Visu: 'Jedva ga čekam voditi na plažu, naučiti ga plivanju, predstaviti ga cilom mistu'

Luka Nižetić konačno zagrlio najdražeg gosta: 'Ne mogu od sreće disat'

Luka Nižetić kao ugostitelj: 'Sezona neće biti kao prijašnje, opstat će samo najkvalitetniji'

Ivan Pažanin: 'Svi smo se vratili nešto punašniji, sad radimo na tome da izgubimo kilograme'

Linker
24. travanj 2024 02:05