OSCAR ZA PRIJATELJSTVO

Susret zvijezda Titanica nakon godina razdvojenosti: Kate Winslet pustila suze kad je ugledala starog prijatelja

Winslet je upoznala DiCapria 90-ih dok su zajedno radili na Titanicu, a ponovno su se udružili u filmu "Revolutionary Road" 2008., glumeći bračni par koji se bori sa svojom vezom.

Iako su prošle više od 24 godine otkako je "Titanic" debitirao na kino blagajnama, 46-godišnja oskarovka Kate Winslet ostala je u kontaktu sa svojim kolegom, slavnim srcolomcem Leonardom DiCaprijem (47), piše E!.

U intervjuu za The Guardian objavljenom 23. prosinca, Winslet je podijelila da se nedavno u Los Angelesu sastala s poznatim glumcem po prvi put u tri godine, a ovaj susret, baš kao i tragični kraj Titanica, potaknuo ih je na suze.

image


Kate Winslet i Leonardo DiCaprio

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Nisam mogla prestati plakati", prisjetila se glumica te dodala: "Poznajem ga pola života!".

Britanska glumica Kate Winslet rekla je i: "Nismo se mogli naći u New Yorku ili da je on mogao doći u London pa da je postojala šansa da večeramo ili uzmemo kavu i popričamo. Zbog pandemije nismo mogli napuštati naše zemlje, kao i mnogi drugi. Pucala su prijateljstva širom svijeta, užasno smo nedostajali jedno drugom".

image


Kate Winslet, redatelje James Cameron i Leonardo DiCaprio

BARRY ROBERTS/BEI/SHUTTERSTOCK

Navodeći glumca kao "stvarno bliskog prijatelja", dodala je: "Vezani smo za cijeli život."

Winslet je upoznala DiCapria 90-ih dok su zajedno radili na Titanicu redatelja Jamesa Camerona. Ponovno su se udružili u filmu "Revolutionary Road" 2008., glumeći bračni par koji se bori sa svojom vezom.

Osvrćući se na film koji ih je prvi spojio, Winslet je rekla: "Ja sam na tom snimanju napunila 21, a Leo 22 godine".

image


Film 'Revolutionary Road'

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Jeffu Bezosu nije se baš svidio flert DiCaprija i njegove djevojke: 'Leo, dođi ovdje, želim ti nešto pokazati'

"Nikome od nas nije bilo ugodno, ali svi smo bili u tome zajedno", prisjetila se napornog rasporeda snimanja Titanica, u šali napomenuvši da je DiCaprio "imao puno više slobodnih dana nego što je ona ikada imala".

"Pretpostavljam da sam odgojena da budem zahvalna i da jednostavno nastavim s tim. Nisam smatrala da imam pravo biti jadna, a da sam jadna sigurno ne bih to dala do znanja novinaru", kaže.

image

Leonardo Dicaprio i Kate Winslet u Titanicu

MERIE W WALLACE/20TH CENTURY FOX/PARAMOUNT/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Zapravo, Winslet i DiCaprio se često prisjećaju vremena kada su radili na Titanicu. Zvijezda Mare of Easttown ranije je rekla za Glamour U.K. da je ljubavni ep iz 1997. bio duboko usađen u njihove umove.

"Ne želite čak ni znati zadnji razgovor koji smo imali, jer je bio toliko smiješan", rekla je tijekom intervjua 2017. "Ponekad citiramo dijaloge iz Titanica, jer samo mi to možemo, i to nam je stvarno smiješno", zaključila je Kate.

image


Leonardo Dicaprio i Kate Winslet u Titanicu

MERIE W WALLACE/20TH CENTURY FOX/PARAMOUNT/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: 'Kruna' dominirala dodjelom Emmyja, a zasluženo su nagrađeni i Kate Winslet te Evan McGregor

Ako će se ikad dijeliti Oscar za najbolje kolege, njih dvoje bi ga sigurno osvojili!

Linker
15. travanj 2024 01:29