Tik-tak, tik-tak

Sva blista: Maja Šuput podijelila novu trudničku fotografiju i otkrila koliko joj još ostaje do poroda

U pripijenoj pletenoj haljini bež tonova, naša je popularna pjevačica pozirala ispred okićenog bora s velikim osmijehom na licu i objavila kako je ušla u visoki mjesec trudnoće.

Kao i svaka žena koja će postati majka, tako i pjevačica Maja Šuput ne može dočekati trenutak kad će prvi puta vidjeti svoje dijete.

Neizmjernu sreću zbog trudnoće ona, pak, dijeli na svakom koraku od drugog tromjesečja trudnoće i sa svojim pratiteljima i prijateljima na društvenim mrežama.

Stoga ne čudi što je bračni par Tatarinov vijest o trudnoći, fotografije s ultrazvuka, kao i vijest o spolu djeteta podijelio javno, upravo na društvenim mrežama.

"Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u "7. nebu " i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck" napisala je Maja prije 12 tjedana uz objavu da je trudna.

Dirljivi video! Pogledajte kako su Maja i Nenad reagirali kada su saznali kojeg spola im je dijete

A sada je pjevačica svoju vojsku pratitelja obavijestila o još jednom detalju. Odjevena u pripijenu pletenu haljinu bež tonova, sva ozarena od sreće, Maja je objavila koliko je još vremena dijeli od poroda.

"I ušli smo u 7 mjesec. Rastemooooo" napisala je Maja ispod fotografije na kojoj pozira ispred okićenog bora, aludirajući i ovoga puta kako joj je to najljepši poklon koji je mogla poželjeti u izazovnoj i stresnoj godini koja je iza nas.

Podsjetimo, Maja i Nenad Tatarinov u vezi su bili od kolovoza 2017. godine, ali upoznali su se još 2015., kad je Maja prvi put boravila u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. Puljanin ruskih korijena osvojio ju je tek nakon trećeg dolaska. Par se vjenčao u svibnju 2019. nakon dvije godine veze na imanju Meneghetti u Istri, a ožujku iščekuju prvo dijete.

Linker
24. travanj 2024 19:32