Za uspješan radni tjedan

Sve je lakše uz takvu pomoć: Renata Sopek pokazala kako radi od kuće i ‘rastopila‘ prijatelje

Voditeljica, trenerica fitnessa i stručnjakinja za odnose s javnošću također dio posla obavlja od kuće, gdje joj društvo radi preslatka asistentica.

Svestrana voditeljica, fitness trenerica, i stručnjakinja za PR Renata Sopek ovih dana proživljava ono što i mnogi od nas koji smo suočeni s radom od kuće. Kao preventivna mjera, svima onima kojima to narav posla dopušta, barem djelomično rade od kuće - umjesto da idu u prostorije tvrtke. Upravo je tako Renata provela ponedjeljak, uz posao koji obavlja u svom domu.

"Rad od kuće uz moju slatku asistenticu Elly", napisala je Sopek uz preslatku fotografiju koju je snimila za radnim stolom. Uz upaljeni laptop, 'glavnu riječ' vodi preslatka ljubimica koja se s prednjim šapama oslonila na stol, a sa stražnjima je ipak sjedila na svojoj vlasnici.

Preslatka dugodlaka kujica ozbiljno je shvatila radni zadatak i poziranje za Instagram, što su i Renatini pratitelji iskomentirali. "Nije lako raditi od kuće" i "Susjeda, nemoj se ubiti od posla", samo su neki od njih. Renatina miljenica krajem rujna proslavila je i rođendan.

Podsjetimo, Renata je nedavno objavila svoj zaokret u karijeri, nakon što je online putem obranila diplomu na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays tijekom pandemije koronavirusa, završila je studij te pronašla posao u agenciji za integrirano tržišno komuniciranje u Hrvatskoj.

Nova poslovna avantura

Početkom listopada obilježila je i svoj prvi radni dan na novom mjestu.

"Nakon dvadeset godina prisutnosti u medijskom prostoru, rada na televiziji, tisuća voditeljskih gaža, intervjua i snimanja, okrećem novu stranicu u profesionalnoj sferi (što ne znači da me i dalje nećete viđati gdje ste navikli) i s osobitim zadovoljstvom pišem ovaj post nakon prvog dana, na novom radnom mjestu”, objavila je svog prvog radnog dana u agenciji Renata.

Bivša voditeljica i fitness savjetnica, iako je posljednjih godina više vremena posvećivala knjigama i "grijanju stolice", nije zapostavila i svoju veliku ljubav - vježbanje. I dalje marljivo vježba četiri puta tjedno, tako je nedavno objavila fotografiju iz teretane, kazavši da je teški trening obavila tek u 23 sata, nakon cijelog dana posla i obaveza. "Nakon treninga - kao nova! Jednostavno obožavam to svoje pozitivno ludilo", napisala je Sopek.

Linker
18. travanj 2024 21:57