Poslastica

Svi to čekaju: Dva nova projekta u ovoj godini mogla bi napokon otkriti pravo lice Billie EIlish

Najpopularnija glazbenica generacije Z koja je do sada na sve načine čuvala svoj intiman svijet, konačno se odlučila razotkriti: na proljeće izlazi knjiga o njezinom životu.

"Dat ću vam novu eru" obećala je krajem godine njezinim obožavateljima tinejdžerska zvijezda Billie Eilish, a sada se zna na što je točno mislila. Glasovita izdavačka kuća Grand Central Publishing početkom tjedna objavila da je završila rad na knjizi "By Billie Eilish", s najintimnijim pogledom na privatni i poslovni svijet ove pop ikone.

Poseban dodatak je i audio izdanje u kojem Billie osobno priča najzanimljivije ulomke iz svog života. U Los Angelesu, gdje je odrasla ova danas 19-godišnja glazbenica, već se predviđa da bi "By Billie Eilish" mogla biti jedna od najprodavanijih knjiga u 2021. s obzirom na to da ona rijetko daje intervjue, a još rjeđe otkriva svoje pravo lice.

Otkako je 2019. pokorila svijet glazbe o njoj se zna tek da ne puši, ne pije, ne drogira se te da je veganka. Uz to pati od Touretteova sindoma (nekontroliranih tikova) i depresije, a nevoljko je priznala da je jako vezana uz roditelje, filmske radnike te četiri godine starijeg brata Finneasa O' Conella. Brat joj je i pomogao napisati njezinu prvu pjesmu "Ocean Eyes" kad je imala svega 13 godina, a s njom je radio i na debitanskom albumu "When We Fall Asleep, Where Do We Go" s kojim je 2019. pobrala sve moguće glazbene nagrade.

No, unatoč planetarnoj slavi, glazbeni fenomen Billie, koju samo na Instagramu prati više od 80 milijuna ljudi, i dalje je velika nepoznanica zbog čega mnogi s nestrpljenjem očekuju njezinu knjigu. Nema sumnje da javnost najviše zanima kako je netipična zvijezda Billie izgledala kao dijete i u mladosti - prije nego što je kosu počela bojati u neonske boje te se vrećastom odjećom boriti protiv seksualizacije žena u glazbenoj industriji.

"By Billie Eilish" nije jedino razotkrivanje koje ove godine možemo očekivati od osebujne glazbene buntovnice. Uskoro bi trebao biti prikazan i dokumentarni film o njoj "Apple TV + The World's A Little Blurry".

- Nakon premijere filma promijenit ću frizuru - najavila je Billie, ne otkrivajući pri tom kakvo iznenađenje planira. No, njezina knjiga već je veliki korak za nju.

Linker
17. travanj 2024 00:55