Virtualna promocija

Svjetski influenceri okupirali Split, dočekala ih naša najpoznatija blogerica Ella Dvornik Pearce

Prvog dana u lipnju u "najlipšem gradu na svitu" započeo je 1. Međunarodni susret turističkih influencera. U pet dana brojne domaće i strane zvijezde s društvenih mreža obići će neke od najatraktivnijih lokacija u Splitskoj - dalmatinskij županiji.

Influencerskim jezikom rečeno - Split od jučer "gori", a tako bi trebalo biti sve do kraja 5. lipnja, kada službeno završava prvi Međunarodni susret turističkih influencera. Organizator ove priredbe su Turistička zajednica grada Splita i Croatia Hot Spots magazin, a zbog nje već drugi dan selfije iz Splita u svijet šalje dvadesetak domaćih i stranih influencera i to od Italije, Poljske i Velike Britanije, pa sve do Brazila i Koreje.

image

Međunarodni susret influencera u Splitu traje do kraja tjedna.

Goran Jović

Zanimljivo društvo predvodi naša najpoznatija blogerica i zvijezda društvenih mreža Ella Dvornik Pearce koja je o ovom novom mediju danas govorila na okruglom stolu pod nazivom 'Utjecaj influencera na turističku industriju'​.

"Svi znaju za Splitsko-dalmatinsku županiju, ali cijelo vrijeme se treba poticati nove generacije da, prilikom odabira destinacije za odmor odaberu Splitsko-dalmatinsku županiju. Današnja mladost nema Instagram, oni su na Tik-toku. Zato je jako bitno ulagati u nove mreže", istaknula je Ella na konferenciji održanoj s predstavnicima Splitsko-dalmatinske županije.

image

Influenceri su upoznali splitske znamenitosti.

Goran Jović

Osim Elle, predvodnici domaćih influencera su i fotograf te putopisac Goran Jović te Petra Čolak, a među strancima dobro poznata imena su Poljak Tylus Wojciech, autor bloga CroLove.pl i Tik Tokerica iz Britanije Laura Budryte, koju na toj platformi prati pola milijuna ljudi.

image

Bloger Tylus Wojciech sa suprugom i kćerkom.


SASA BURIC

Petodnevna manifestacija započela je u srijedu obilaskom splitske jezgre, a svečanost otvorenja održana je na tvrđavi Klis gdje su ih domaćini upoznali s povijesnom postrojbom Kliških uskoka.

image

Fotograf i putopisac Goran Jović sa suprugom Dianom Loos Ferraz Braga. .


FOTOGRAFIJE: SASA BURIC

Organizatori su za influencere pripremili bogat program te je u planu posjet popularnoj Skywalk šetnici, WTA turniru u Makarskoj i ekshibicijski meč s tenisačicama, obilazak Sinja i tamošnjeg muzeja, kao i imotskog Crvenog i Modrog jezera, ali i otocima Hvar i Brač.

image

Organizacijske snage: Maja Zlokić, Joško Stella, Duška Žižak i Venći Čulić Meić.

Goran Jović

Na Braču će upoznati i kušati vina iz vinarije Stina, u Hvaru ih čeka obilazak Hvarskog kazališta i Arsenala, te večera uz zalazak sunca na Hvarskoj tvrđavi, a jedan od posljednjih dana rezerviran je za uživanje na čarobnim Paklinskim otocima. Do tada bi društvene mreže već trebale preplaviti njihove simpatične dosjetke i fotografije - kao "pozivnica" turistima iz cijelog svijeta.

Pogledajte kako je bilo prvog i drugog dana Međunarodnog susreta influencera.

image

Na svečanoj večeri na Klisu uživalo se u domaćim vinima i specijalitetima.

Goran Jović
image

Direktorica TZG Splita Alijana Vukšić i brazilska influencerica Diana Loos Ferraz Braga s domaćinima na Klisu.

Goran Jović
image

Poljska zvijezda društvenih mreža Anna Wizental.

Goran Jović
image

Influenceri su se upoznali s kliškom tradicijom.

Goran Jović
image

Selfiji su se slali i iz gradske jezgre.

Goran Jović

Čitajte i: ELLA DVORNIK ODUŠEVLJENA ŽIVOTOM U MANJOJ SREDINI: ‘PLAĆAM KREDIT MANJE NEGO NAJAM U ZAGREBU, IMAM SVOJ MIR...‘

Linker
18. travanj 2024 13:19