sretan rođendan!

Tajči s puno emocija čestitala rođendan najvažnijem muškarcu u svom životu: ‘Bezbroj trenutaka ljubavi, sreće, ali i suza‘

Majčina ljubav nema granice, a to zna i poznata glazbenica koja je svoju sreću pronašla u Americi. Tamo je izgradila obitelj, a unatoč tome što pored sebe više nema supruga, Tajči ima razloga za sreću jer je svu svoju snagu preusmjerila na najvažniju osobu u svom životu.

Glazbenica Tatjana Cameron Tajči proslavila je punoljetnost najvažnije osobe u svom životu - sina Dantea. Tim povodom mu je čestitala i na Instagramu, objavivši još neviđene fotografije dok je Dante bio tek beba.

"Od tada do danas je prošla 21 godina, bezbroj trenutaka ljubavi, sreće, radosti, smijeha i čiste magije, milijuni zagrljaja i tisuće uspavanki. Bilo je tu suza i boli i oproštaja i boli u srcu i utješnih, iscjeljujućih poljubaca. Nedavno su se pojavili novi darovi poput virtualnog svijeta, razine kreativnosti kakve nisam nikad mogla ni zamisliti i duboki pronicljivi razgovori", napisala je ponosna majka svom Danteu koji je napunio 21. godinu i po američkim zakonima postao punoljetan.

Čitajte i: Nakon tragedije, ponovno pronašla sreću: Tajči s novim frajerom Davidom snimila pjesmu za Valentinovo

Inače, Tajči već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije Nashvilleu, gdje je stvorila novu pjevačku karijeru i osnovala obitelj.

No, 2017. njezinu obitelj zadesila je tragedija kada je zbog raka pluća preminuo njezin suprug Matthew. Tajči se otad posvetila duhovnim obnovama, a nudi i luksuzna krstarenja poput onih Ane Bučević.

Osim toga, ove je godine objavila i knjigu (ne)Slomljena, Dante je radio dizajn i ilustraciju korica, a za distribuciju knjige u Hrvatskoj pomogla joj je majka koju je posjetila u kolovozu. U Hrvatsku se vratila na neko vrijeme kako bi snimila show o svojoj karijeri i odradila nastup na Pelješcu.

Čitajte i: Tajči se vratila u Hrvatsku, dočekala ju je majka Štefica: ‘Ovo je ljubav, sreća i snaga!‘

Krajem prosinca 2019. Tajči je pokrenula glasine da je našla novu ljubav i to američkog glazbenika Davida Langleyja s kojim već neko vrijeme surađuje, a s njim je snimila i duet za prošlogodišnje Valentinovo. Ipak, Tajči nikada nije potvrdila vezu s Davidom i još uvijek ga naziva 'prijateljem'

Linker
19. travanj 2024 11:20