puštena ranije

‘Teta Becky‘ se vratila: Glumica izašla iz zatvora, želja o Božiću s obitelji nije joj se ostvarila

Glumica Lori Loughlin puštena je iz zatvora nakon što je odslužila nešto manje od dva mjeseca kazne, koja joj je dosuđena zbog podmićivanja djelatnika kalifornijskog sveučilišta.

S obzirom da joj se kći na društvenim mrežama hvalila kako ne namjerava pohađati nastavu, već samo fakultetske zabave, mnogi se pitaju je li "žrtva" koju je podnijela glumica Lori Loughlin, kako bi se njezine dvije kćeri upisale na kalifornijsko sveučilište.

Prisjetimo se, Lori je, sa suprugom Mossimom, skovala plan koji je uključivao pola milijuna dolara i jednog podmitljivog djelatnika fakulteta te svoje kćeri Oliviju Jade i Isabellu Rose bez puno muke upisala na sveučilište.

Poznate roditelje, koji su svojim mezimicama,odlučili priuštiti što lagodniji život, iznenadila je policijska istraga koja se provela na brojnim američkim fakultetima te uhićenje krajem 2019. nakon kojeg su priznali krivnju i ispričali se.

image
Lori se nadala blagdanima uz obitelj, no nije uspjela izaći prije 25.12.
RSMX/STARMAXINC.COM/SHUTTERSTOCK

Sudac je presudio da Lori mora odslužiti dva mjeseca zatvorske kazne te platiti kaznu od 150.000 dolara, a prema je trebala ići u zatvor Victorville u Kaliforniji, ipak je uspjela dobiti premještaj u puno udobniji Dublin, gdje je kaznu za podmićivanje oslužla i glumica Felicity Huffman.

56-godišnja Lori, koja se za cijelo vrijeme boravka u zatvoru ponašala uzorno, puštena je iz zatvora u ponedjeljak 28.12., nešto prije odsluživanja dvomjesečne kazne, piše Us Weekly.

image
Glumica Felicity Huffman nedavno je izašla iz zatvora.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Izvori bliski glumici tvrde da se Lori nadala Božiću s obitelji, no da je itekako presretna što je uopće puštena prije Nove godine.

Zbog pandemije Covida-19, Lori je prva dva i zadnja dva tjedna u zatvor bila dva tjedna, kako bi se zdrava vratila obitelji.

Za izlazak na slobodu, zvijezda serije "Puna kuća" odjenula je sivu majicu, traperice i smeđi blejzer, a na licu joj se moglo vidjeti kako je uzbuđena što se vraća kući.

Mlađa kći nedavno progovorila o skandalu i odrastanju sa zlatnom žlicom u ustima

Zbog poprilično razmaženih ispada, javnost nije imala previše sažaljenja za Oliviju, najmlađu kći Lori i Mossima, koja se među mlađim generacijama proslavila kao influencerica, a nakon duge šutnje, Olivia je napokon odlučila progovoriti u emisiji Jade Pinkett Smith, koja se bavi kontroverznim temama.

image
Lori Loughlin s kćerima
MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT

"Isprva nisam razumjela zašto su svi tako ljuti na moju obitelj, mislila sam da su donacije normalna stvar", izjavila je.

"Nema opravdanja za to što se dogodilo jer je pogrešno i mislim da svaka osoba u mojoj obitelji zna da je to bila velika pogreška", nastavila je Olivija koja je priznala da nije bila svjesna svega što se 'iza kulisa' događalo kako bi bila primljena na fakultet.

"Velik dio privilegije je i to da ne znaš da si privilegiran. Kad se sve to odvijalo nisam mislila - to je loše, mnogi ljudi nemaju takvu priliku. Živjela sam u svom balonu, fokusirana na udobnost svijeta u kojem živim", sasvim je iskreno priznala u emisiji "Red Table Talk".

Linker
18. travanj 2024 09:11