Moderna baka

The Rock ima najbolju obožavateljicu: Za 101. rođendan poslalo joj poklon i oduševio čestitkom

Ovo je već drugi rođendan za redom koji je poznati glumac čestitao vremešnoj obožavateljici, koja je još oko svoje 75. godine hodala u njegovoj majici i govorila da je jako zgodan.

Glumac je svojoj najvećoj obožavateljici poslao bocu žestokog pića i vrckavo joj poručio da pripazi kako će ju piti, tako je Dwayne "The Rock" Johnson već drugu godinu za redom obilježio rođendan baki Grover.

"Sjeti se da ju pijuckaš, a ne da eksaš", rekao je The Rock slavljenici, kojoj je poslao bocu tekile, pića kojem je zaštitno lice u Sjedinjenim Državama.

Marie Grover slovi za najveću obožavateljicu slavnog glumca. "Sretan ti predivan 101. rođendan baka Grover! Drago mi je vidjeti da si primila boce i čestitku koju sam ti poslao", napisao je Johnson na Instagramu.

Uz to je vrckavo dodao uputstvo baki da ju ne ponese slavlje i ne krene naglo piti žesticu. Dwayne je Marie upoznao prošle godine, zahvaljujući objavi na Twitteru Jamie Klingler, koji je glumcu uputio pitanje bi li čestitao 100. rođendan baki prijateljice.

Baka obožava The Rocka

"Poludjet će od sreće. Kad smo išli u srednju školu (prije 25 godina) nosila je trenirku s The Rockom i govorila nam kako je zgodan", napisala i dodala da prijateljica već radi na tome da uspostavi vezu s glumcem.

The Rock je odmah pristao i na kraju poslao video baki Grover u kojoj joj je otpjevao 'Sretan Rođendan' i čestitao joj na 100 godina. "Koji nevjerojatan život, sad možeš jesti tortu, napiti se i ludo se zabavljati. Partijaj jako!", poželio je Johnson uz poljupce.

"I ja tebe volim Rock", dogovorila mu je baka.

Glumac je zatim rekao kako bi volio da je njegova baka "još uvijek tu", kao i da su takvi trenutci najbolji dio slave.

Linker
19. travanj 2024 02:09