Getty Images
NIJE MU OMILJENA

Tiffany Trump usred drame u Bijeloj kući: Loši odnosi s ocem postali su još gori

Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa našla se usred drame u Bijeloj kući iako se od očevih predsjedničkih poslova maksimalno odmiče i nju se najrjeđe može vidjeti na službenim događanjima, Ipak, ime Tiffany Trump spominje se već nekoliko dana, nakon što je Trumpova osobna asistentica nenadano napustila svoju poziciju jer je podijelila detalje o Trumpovoj obitelji s novinarima.

Nakon iznenadnog odlaska Madeleine Westerhout s pozicije osobne asistentice američkog predsjednika Donalda Trumpa počeli su se otkrivati razlozi njezinog odlaska. Iako je objavljeno kako je dala otkaz, na kraju se ispostavilo da ju je Trump potjerao jer je na večeri s novinarima u New Jerseyju prošlog mjeseca otkrila malo previše o njegovoj obitelji. Naime, 28-godišnja, sada već bivša, asistentica otkrila je kako misli da ima bolji odnos s predsjednikom nego Tiffany, pa čak i Ivanka Trump, koju mnogi često nazivaju njegovom desnom rukom. Westerhout je također uspjela izgovoriti da predsjednik smatra da je Tiffany predebela i da zbog toga nije želio biti fotografiran s njom, a našalila se i kako bi je Trump teško prepoznao u gomili. Predsjednik je te navode demantirao, a njegova 25-godišnja kći do sada nije komentirala ništa od napisa. Doduše, javila se na Instagramu, gdje je podijelila nekoliko rečenica perzijskog pjesnika Rumija.

"Proučavajte me koliko želite, nikad me nećete zaista znati" - objavila je njegov citat, koji su mnogi protumačili kao njezinu prvu reakciju na cijelu dramu u koju sigurno nije željela biti upletena.

, Image: 468385549, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide.
Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic.
Contributor media restriction: {B16C45B5-0A68-4E10-BDF0-669B9A3BB184}, {B16C45B5-0A68-4E10-BDF0-669B9A3BB184}, {B16C45B5-0A68-4E10-BDF0-669B9A3BB184}, {B16C45B5-0A68-4E10-BDF0-669B9A3BB184}, {B16C45B5-0A68-4E10-BDF0-669B9A3BB184}, {B16C45B5-0A68-4E10-BDF0-669B9A3BB184}., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Na primanju na birtanskim kraljevskim dvorima

Tiffany, koja je studirala pravo na Sveučilištu Georgetown, je odgojila mama Marla Maples nakon što se Trump rastao od nje u devedesetima. I dok je Tiffany donekle bila uključena u predsjedničku kampanju svojeg oca 2016., i tada se već pričalo kako je njihov odnos zapravo poprilično loš.

WASHINGTON, DC - JANUARY 20:  (L-R) Tiffany Trump and Ivanka Trump arrive on the West Front of the U.S. Capitol on January 20, 2017 in Washington, DC. In today's inauguration ceremony Donald J. Trump becomes the 45th president of the United States.  (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)
Getty Images
S polusestrom Ivankom Trump

WASHINGTON, DC - JUNE 01:  Donald Trump, Jr. (L) and his half-sister Tiffany Trump leave the White House June 1, 2018 in Washington, DC. The Trump siblings are accompanying their father, U.S. President Donald Trump, to Camp David for the weekend.  (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)
Getty Images
Prošle godine na putu u Camp David s Donaldom Trumpom Jr.

- Od inauguracije su znali proći mjeseci da se njih dvoje ne čuju i stvarno se dugo nisu vidjeli. Bila je na jednom događanju s njim na kojem se nije osjećala dobrodošlo pa se želi maknuti od svega - izjavio je izvor blizak obitelji prije godinu dana, a smatra se kako se Tiffany svojem ocu neće pridružiti niti u predsjedničkoj kampanji 2020. godine.

Što nije pretjerano neobično s obzirom na to da je njezin otac redovito izostavlja, a svojedobno je i izjavio kako na nju nije toliko ponosan kao na ostale.

- Jako sam ponosan na svoju djecu. Oni su meni sada pravi uzor. Jako sam ponosan na Dona, Erica i Ivanku te Tiffany, ali nešto manje jer je tek sad završila fakultet - izjavio je Trump 2016. godine, a lani pak ju je izostavio kada je bio na službenom putovanju u Ohiju, gdje su mu se pridružile Tiffany i Ivanka. Tada je pohvalio Ivanku za sav njezin rad, dok je za svoju mlađu kćer kratko izgovorio: "I Tiffany je ovdje".

Jedan od razloga zbog kojeg ona nije toliko bliska s ocem poput svoje polusestre je taj što se Donald nikako ne slaže s njezinom majkom Marlom Maples, koja ju je zapravo odgojila sama.

- Njezin otac joj je osigurao dobro obrazovanje i to je sve. Sve ostalo sam odradila sama. On nije bio prisutan kao roditelj. Bez sumnje voli svoju djecu, ali sve se s njim pretvori u pregovore - izjavila je Maples prije tri godine i dodala kako je unatoč svemu uvijek poticala kćer da ostvari odnos s ocem. Tiffany je zapravo cijeli život njega viđala tek nekoliko puta godišnje, a odnos im je samo još lošiji od kad je Trump postao predsjednik.

Sigurno nije pomoglo ni to što je Trump njezino rođenje nazvao pogreškom. U intervjuu s Howardom Sternom 2004. godine izjavio je da mu je drago što se Tiffany "dogodila", ali u trenutku kad je saznao nije bio najsretniji.

Tiffany je četvrto dijete američkog predsjednika: s prvom suprugom Ivanom ima Donalda Jr. (41), Ivanku (37) i Erica (35), kojima u potpunosti vjeruje, dok s trećom suprugom Melanijom ima sina Barrona (13).

WASHINGTON, DC - FEBRUARY 05:  Jared Kushner, Ivanka Trump, Lara Trump, Eric Trump, Donald Trump Jr., and Tiffany Trump look on during the State of the Union address in the chamber of the U.S. House of Representatives on February 5, 2019 in Washington, DC. President Trump's second State of the Union address was postponed one week due to the partial government shutdown.  (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)
Getty Images
U veljači ove godine u društvu svoje polubraće i polusestre i njihovih partnera: Jared Kushner, Ivanka Trump, Lara Trump, Eric Trump, Donald Trump Jr., i Tiffany Trump

Linker
12. travanj 2024 02:51