Neočekivana slava

Tko je glamurozna odvjetnica Johnnyja Deppa s kojom slavni glumac izmjenjuje nježne poglede i zagrljaje

Osim o njenoj gorljivosti u sudnici, puno se priča i o zagrljajima koje je razmijenila s Johnnyjem Deppom. Nije trebalo dugo čekati na glasine da se u sudnici rodila ljubav.

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard izrodilo je neočekivanu zvijezdu na društvenim mrežama, njegovu glamuroznu odvjetnicu Camille Vasquez.

Iako ju je svijet upoznao kao odvjetnicu slavnog glumca, 37-godišnja Vasquez je suradnica u odvjetničkom uredu Brown Rudnick, koji je Depp angažirao u parnici teškoj 50 milijuna dolara.

Na internetskim stranicama ureda navodi se da su ovoj odvjetnici iz Orange Countyja u Kaliforniji specijalnost parnice i arbitraža, a naročito zastupanje tužitelja u slučajevima klevete baš kao što u Deppovom slučaju.

image

Camille Vasquez

AFP/PROFIMEDIA

Rođena je u srpnju 1984.godine, a njeni roditelji Leonel i Marilia kolumbijskog su podrijetla te žive u milijun dolara vrijednom domu u kalifornijskom Buena Parku.

Diplomirala je na pravnom fakultetu Southwestern 2010. godine, a Sveučilište Južne Kalifornije završila je četiri godine ranije s pohvalom. Publikacija The Best Lawyers in America proglasila ju je odvjetnicom na koju treba obratiti pažnju, a osim engleskog, Vasquez govori i španjolski jezik.

Gorljivo ispitivanje

Kao suradnica u odvjetničkom uredu jedna je od brojnih članova Deppovog odvjetničkog tima, no zbog zagrljaja s glavnim glumcem i gorljivog unakrsnog ispitivanja Amber Heard privukla je najviše pažnje. Podsjetimo, Depp je tužio Heard zbog članka koji je napisala za Washington Post 2018.

image

Camille Vasquez

AFP/PROFIMEDIA

Svjedočenje Amber Heard obilježile su nebrojena ljutita dobacivanja kako glumice, tako i Deppove odvjetnice te prigovori glumičinog odvjetničkog tima na Vasquezine metode ispitivanja.

Čitaj i: Amber Heard provela noć s Jamesom Francom, idući dan podnijela zahtjev za razvod od Johnnyja Deppa

Nakon drame u sudnici brojni Deppovi fanovi postali su njeni fanovi, a iako ona nema javne profile na društvenim mrežama, sve moguće platforme ispunile su snimke na kojima pravnica dominira nad Heard. Dosad su samo snimke s hashtagom #CamilleVasquez na TikToku prikupile više od 723 milijuna pregleda.

@mculokii the redirect was brutal ?? amber heard could barely say anything during the redirect ? #justiceforjohnnydepp #johnnydepp #camillevasquez ♬ original sound - jas ✨

Osim toga, nekoliko Deppovih fanova došlo je na sud odjeveno u majice s natpisom "'I heart Camille Vasquez" s nadom da će je vidjeti ili čak zagrliti.

"Nevjerojatno je vidjeti kako Camille Vasquez ubija na ispitivanju, sigurna sam da je inspiracija brojnim mladim ljudima, naročito mladim ženama da postanu odlični odvjetnici poput nje. Kvragu, i ja sad želim biti odvjetnica", jedan je od brojnih komentara u kojima se slavi njena vještina u sudnici.

Čitaj i: Jesu li dotaknuli dno? U procesu Depp vs. Heard više se ne poštuju nikakva pravila

"Johnny Depp pobjeđuje na društvenim mrežama, kao i njegova odvjetnica", rekla je za Daily Beast Juda Engelmayer, stručnjakinja za krizno komuniciranje.

Osim o njenoj gorljivosti u sudnici, puno se priča i o zagrljajima koje je razmijenila s Deppom. Nije trebalo dugo čekati na glasine da se u sudnici rodila ljubav.

Sad ih je potpirila i sama Vasquez koja novinarima nije htjela dati jasan odgovor na pitanje jesu li njih dvoje u vezi. Tek se nasmijala, zabacila kosu i prošla pored njih.

Linker
15. travanj 2024 18:34