instagram
Neutješan

Tužna obljetnica u obitelji poznatog arhiekta: 'Jedan dan ćemo opet biti zajedno...'

Tužnu obljetnicu dana kad je izgubio brata poznati zagrebački arhitekt provodi sam, ali ni u ovim teškim trenucima ne jenjava sjećanje na prerano izgubljenog brata.

"Deset je godina otkako Tome nema među nama na zemlji. I nažalost neće biti mise za sve njegove prijatelje i obitelj, jer moramo biti odgovorni i paziti jedan drugoga u ovo vrijeme koje je došlo. Korona će proći onoliko brzo koliko smo svi disciplinirani, a moramo biti. Čak i na ovakve datume", započeo je poznati zagrebački arhitekt Ante Vrban tužnu Instagram objavu.

No, bez obzira na okolnosti koje ne dopuštaju okupljanja i sjećanja na brata, Ante je rekao što mu je najveća utjeha.

"Tomo je moj brat, gdje god da bio. Vidim ga u svakoj zraci sunca i u svakoj kapi kiše. Jer prava ljubav nikada zapravo ne nestane. Ona živi u nama. Pročitao sam negdje da ne postoji mjesto koje se zove predaleko. Danas znam da je tako. Sve što ja jesam i što ću postati je za njega. Sve ono što vrijedi. On će i dalje biti u svakoj zraci sunca i svakoj kapi kiše. Jer je on zapravo ljubav. I hvala Nebu na tome. Što je bio naš, barem taj mali tren u beskonačnosti. Jedan dan ćemo opet biti zajedno, do tada, vidimo se tamo gdje jedino možemo. U srcu. Volim te zauvijek burki. Tvoj Ante.", stoji u emotivnoj objavi.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
16. travanj 2024 20:14