Biljana Blivajs / CROPIX
show se nastavlja

U 'The Voiceu' su pale posljednje odluke mentora: Vanna, Massimo, Gobac i Ivan bili su na velikim mukama

Poznata su imena osmero natjecatelja koji će se iduće subote boriti za ulazak u samu završnicu showa "The Voice Hrvatska". To su Jakob Grubišak i Bernarda Bobovečki za Tim Ivan, Albina Grčić i Adriana Vidović za Tim Massimo, Vinko Ćemeraš i Dora Juričić za Tim Massimo te Filip Rudan i Darija Ramljak za Tim Vanna. 

U trećoj sezoni showa The Voicea Hrvatska pale su posljednje mentorske odluke, a prvi put ove je subote glasala i publika. Iz svakog mentorskog tima jednog natjecatelja birali su gledatelji putem telefona i sms poruka, a od preostalo troje mentor je mogao odabrati samo jednog ili jednu.

Tim Ivan

Karlo Vudrić prvi je izveo je "I still haven't found what I'm looking for" grupe U2 oduševivši svog mentora. Jedina djevojka u Timu Ivan, Bernarda Bobovečki izvela je Rihanninu pjesmu "Love on the brain". "Kad pjeva Bernarda vrijeme stane. Publika nekada skače uz nju, a nekada ostane prikovana uz stolce od snage izvedbe", rekao je Ivan nakon njezina nastupa.

Vjekoslav Banovčić, kojega je Ivan preuzeo u dvobojima iz Tima Massimo, izveo je "Come together" The Beatlesa, a mentor Ivan je tijekom njegove izvedbe i zaplesao. "Vjeko je prošao ozbiljne pripreme u Timu Massimo, a onda je došao k nama gdje su mu Tonka i Aljoša dali još ono nešto. Ovo je bilo fenomenalno", ocijenio je Ivan. Najmlađi član Tima Ivan, Jakob Grubišak nastupio je posljednji za Tim Ivan i izveo "Legendary" Welshey Armsa.

Nakon Jakobove izvedbe otvoreno je glasovanje za publiku koja je najviše glasova dodijelila Jakobu Grubišaku i tako mu osigurala nastup u poluzavršnici, a Ivan je odlučio da dalje ide i Bernarda Bobovečki.

Dario Njavro / HRT

Tim Massimo

Prva je nastupila Petra Roško koja je izvela "Dok razmišljam o nama" Josipe Lisac. Nakon njezine izvedbe zadovoljni mentor Massimo je ocijenio da je dala maksimum. "Tako se to radi definitivno, ovo je bilo najbolje dosad. Kod pravih glazbenika se vidi da su pravi glazbenici upravo u ovakvim trenucima, na pravom ispitu, nastupu uživo uz milijunsko gledateljstvo" kazao je Massimo.

"You sang to me" Marca Anthonya izvela je Maria Florencia Celani, a Massimo je pohvalio njezino veselje, interpretaciju i ljepotu koju je donijela na pozornicu. Potom je emotivnu izvedbu Gibonnijeve "Nisi više moja bol" donijela na pozornicu Albina Grčić. Massimo je bio oduševljen i njezinu izvedbu ocijenio vrhunskom. Posljednja je nastupila Adriana Vidović, izvedbom "I have nothing" Whitney Houston. Ocjenjujući njezin nastup Massimo se poslužio sportskom usporedbom rekavši da vrhunski sportaši u punoj formi idu na Olimpijadu.

Nakon što je otvoreno glasovanje za publiku, komentar nastupa dali su natjecatelji koji su show napustili u nokautima ili dvobojima, ali su u studiju i bodre svoje kolege. A komentare nastupa četiriju natjecateljica Tima Massimo dali su mentori Vanna i Ivan.

Svojim glasovima publika je odlučila da će u poluzavršnici nastupiti Albina Grčić. A potom je bilo na Massimu koji je odlučio da će u nastavak natjecanja povesti i Adrianu Vidović.

Zagreb, 021019.
Prisavlje.
HRT.
Press konferencija The Voice i predstavljanje mentora.
Sudjeluju Massimo, Ivan Decak, Vanna, Davor Gobac.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX


Tim Gobac

Teška odluka čekala je i Gopca čiji je tim nastupio sljedeći. Dora Juričić izvela je "Bound to you" Christine Aguilere. "Bila si genijalna, ovo je bila najbolja verzija do sada", rekao joj je Gobac.

Novopridošli član Tima Gobac, Josip Palameta, izveo je Gibonnijevu skladbu "Tajna vještina". I njegovim nastupom mentor Gobac je bio zadovoljan.

Emotivnom izvedbom "You've got the love" Florence and The Machine publici se predstavila Tea Lovreković. Gobac ju je posebno pohvalio kazavši da je i Tea bila jako dobra jer je ovo večeras bila njezina najbolja izvedba do sada.

Posljednji natjecatelj Tima Gobac bio je Vinko Ćemeraš koji je izveo skladbu "Black" Pearl Jama.
"Nikada kod njega nije frka. Otpjevao je svoju najdražu pjesmu i rasturio", rekao je Gobac.

Publika je odlučila da će u nastavak natjecanja Vinko Ćemeraš. "Imamo trilemu, ali ja ću ju razriješiti i reći da sam odlučio da s nama dalje uz Vinka ide i Dora Juričić", bila je Gopčeva presudna odluka.

130120., zagreb, htv.

davor gobac i ivan decak.

foto: livio andrijic
Livio Andrijić
Davor Gobac i Ivan Dečak

Tim Vanna

Posljednji tim koji se večeras borio za poluzavršnicu bio je Tim Vanna za koji je prvi nastupio Goran Orešković koji je izveo je "Da li znaš da te volim" Dade Topića, a potom se Darija Ramljak predstavila izvedbom "Bed of roses" Bon Jovija. Vanna je bila ganuta, gotovo na rubu suza. Sljedeći je nastupio Filip Rudan koji je izveo "Srce mi umire za njom" Damira Kedže.

Posljednja je nastupila Mija Mihanović koja je izvela "This is me" Keale Settle. "Ovo bi mogla biti himna svih natjecatelja ovoga showa", pohvalila ju kVanna dodajući da ne zna nikoga u ovom showu tko ovu skladbu može otpjevati tako dobro kao Mija.

Publika je odlučila da će iduće subote u nastupu i borbi za finale sudjelovati Filip Rudan, a Vanna je odlučila da će u nastavak natjecanja povesti i Dariju Ramljak.

Dario Njavro/HRT


O nastupu osmero izabranih u finalu će iduće subote odlučivati samo gledatelji svojim glasovima.

Najpoželjniji kandidati: Svi mentori htjeli su ih u svom timu, ali samo najbolji mogu dalje

Linker
15. travanj 2024 16:09