Profimedia, Backgrid USA, Maciel / BACKGRID
prepolovila se

U trudnoći je imala više od 100 kilograma: Jessica Simpson drastično smršavjela i pokazala novu figuru

Poznata glumica majka je troje djece, a posljednje dijete na svijet je donijela krajem ožujka ove godine. Trudnoća nije tekla glatko i glumicu su mučili brojni zdravstveni problemi, a nakupilo se i dosta kilograma, no šest mjeseci nakon pohvalila se istesanom figurom.

Jessica Simpson i suprug Eric Johnson treće dijete nazvali su Birdie Mae. Dizajnerica i glumica majka je kćeri Maxwell (7) i sina Acea (6), a isto kao kad je nosila njih, probleme je imala i u trećoj trudnoći s malenom kćerkom koja sada ima šest mjeseci.

Glumica je za vrijeme trudnoće s obožavateljima dijelila svoje tegobe, pa se često žalila na otečena stopala i noge, mučila se s nesanicom, anksioznošću i bolovima u leđima, a nakupila je i 30-ak kilograma pa je pri kraju trudnoće imala oko 108 kilograma. Pola godine nakon, pohvalila se na društvenim mrežama kako je uspjela skinuti čak 45 kilograma.

"Ponosna sam na sebe. Čak i kad se činilo nemoguće, odlučila sam raditi još jače", napisala je u opis fotografije na kojoj pozira u crnoj haljini s kojom je dodatno istaknula novu liniju, dok je struk naglasila širokim remenom.

Fotografija je prikupila preko pola milijuna lajkova, a u komentarima je prikupila pohvale i čestitke zbog novog izgleda nakon teške trudnoće.

Zadnji dani teške trudnoće: S 30 kilograma više glumica je neprepoznatljiva

"Jedino što me drži u ovoj trudnoći je činjenica da ću dobiti još jednu slatkicu", kazala je jednom prilikom za vrijeme trudnoće. Glumica je u braku s bivšim igračem američkog nogometa od 2014. godine. Vjenčanje se održalo u Santa Barbari, a do tada su bili četiri godine u vezi. Tada jednogodišnji sin Ace je nosio prstenje, a dvogodišnja Maxwell je bacala latice.

Linker
20. travanj 2024 04:14