Nevjerojatno poniženje

U vjenčanici je ronila suze! Slavna američka pjevačica opisala je užas svoje prve bračne noći

Janet Jackson zvijezda je dokumentarnog serijala čije prikazivanje započinje 28. siječnja na platformama Lifetime i A&E, a neka njena svjedočanstva ‘podići će obrve‘ gledateljima, ali i obožavateljima.

Sad je napokon sve jasno: u dvodijelnom dokumentarcu "Janet" američka pjevačica Janet Jackson (55) odbacila je nebuloze svog prvog supruga Jamesa DeBargea (58) o tome kako su njih dvoje u braku koji je 1985. nakon godinu dana anuliran zbog njegove ovisnosti o narkoticima - dobili kćer koju su podizali njezina sesetra Rebbie i brat Jackie Jackson.

Prema njegovim tvrdnjama izrečenim u jednom reality showu prije šest godina njihova kći trebala bi biti Janetina nećakinja Brandi Jackson (40), što zvuči krajnje nevjerojatno jer je u Brandinom rodnom listu kao datum rođenja zaveden 6. veljače 1982.


Glasine o trudnoći

"Tko zna što si je on sve umislio. No, jedno je sigurno, da sam dobila dijete s Jamesom sigurno ocu ne bih zabranjivala da ga viđa i bude s njim. Nikada to ne bih učinila, jer to jednostavno nije ispravno i ljudski", izjavila je Janet Jackson i dodala da su se glasine o njezinoj navodnoj trudnoći proširile jer je u to vrijeme počela koristiti kontracepcijska sredstva zbog čega se - udebljala.

image

Janet Jackson sa suprugom Jamesom DeBargeom 1985.

BEI/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kraj još jedne velike ljubavi: Zajedno su prošli najveće životne izazove, a uskoro su trebali proslaviti 19 godina veze!

"To je bila jedna od nuspjava, ništa više od toga", dodala je pjevačica koja je svoje prvo i jedino dijete, sina Eissu dobila 2017.


Prva bračna noć

S DeBargeom se vjenčala kao 18-godišnjakinja i zajedno su živjeli u kući njezinih roditelja u Hayvenhurstu u dolini San Fernando u Kaliforniji.

Opisala je i užas svoje prve bračne noći, koju je provela sama u hotelskoj sobi u Grand Rapidisu, čekajući satima mladoženju da se vrati.

"Nakon tri sata shvatila sam da ga uzalud čekam. Te noći se nije vratio", opisala je pjevačica užas koji je proživjela.

Idućih mjeseci noći i noći je provela u potrazi za njim, a on je podivljao svaki put kad mu je drogu i tablete bacila u zahodsku školjku.

image

S bratom Michaelom Jacksonom na premijeri filmskog mjuzikla 'The Wiz' 1978.

BERLINER STUDIO INC/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Obmane i laži Anne Sorokin: Prevarantica desetljeća i nakon izlaska iz zatvora ne prestaje sanjati o - milijunima


Još zbog toga pati

"Takav život ne bih poželjela nikome, niti najvećem neprijatelju, ali sam osjećala da taj čovjek treba pomoć i ja sam mu je nastojala pružiti. Bila sam mlada, naivna i neiskusna, pa mi je dugo trebalo da shvatim kako je sve - uzalud. Njegova najveća ljubav nisam bila ja, James je bio ovisan o nečem drugom. I ta spoznaja me još uvijek boli", izjavila je Janet Jackson, iza koje su tri braka.

image

Rene Elizondo bio je njezina ljubav devet godina, no i prekretnica za nove veze.

BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S meksičkim plesačem i glazbenikom Reneom Elizondom Jr. izdržala je devet godina, a njihov je brak držan u tajnosti sve do razvoda 2000. U braku s katarskim milijunašem Wissamom Al Manom dobila je danas 5-godišnjeg sina Eissu Al Manu, a vijest o razvodu objavljena je četiri mjeseca nakon njegova rođenja.

Linker
16. travanj 2024 12:09