živi svoj san

Uljepša joj svaki dan! Franka Batelić ‘ukrala‘ suradnike Justinu Bieberu i Lady Gagi pa snimila hit

U vrijeme kada su mnoge granice zatvorene i svijet funkcionira po ‘novom normalnom‘, Franka se udružila s renomiranim imenima svjetske glazbene scene kako bi publici i fanovima ponovno poklonila glazbenu pozitivu.

Unatoč obavezama oko desetomjesečnog sinčića Viktora i smanjenom broju nastupa, pjevačica Franka Batelić (28) ne zapostavlja pjevanje. Snimila je prepjev hita engleskog glazbenika Harryja Stylesa "Watermelon Sugar", a u pjesmi su joj se pridružili basist David Parks, koji na glazbenim turnejama prati Justina Biebera, i klavijaturist Brockett Parsons, član pratećeg benda Lady Gage. Posao su odradili online, a Franka se nada da će "Watermelon Sugar", za koji je snimila i videospot u režiji Darija Radusina, mnoge razveseliti u ovim teškim vremenima.

"Watermelon Sugar Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica niti u ovo vrijeme te da smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost", rekla je Franka.

Za glazbenu produkciju zadužen je Samuel Lundell, švedski producent koji radi aranžmane mnogim svjetskim glazbenicima. Mix i mastering obrade pjesme Watermelon Sugar odradio je Marko Mihaljević u prestižnom londonskom Abbey Road institutu. Zanimljiv videospot koji je Franka u podne predstavila na svom YouTube kanalu režirao je Dario Radusin.

"Vjerujem kako su slušatelji uživali i plesali, gdje god ljetos bili, uz moju posljednju pjesmu Prvi osjećaj', a dok uskoro ne izađe moj novi službeni singl 'Plan B', vjerujem kako će sa smiješkom zaboraviti na svakodnevicu uz 'Watermelon Sugar'", poručila je Franka.

Čitajte i:

Franka Batelić uživa kao nikad: Ovu jesen zauvijek će pamtiti po dvije posebne uspomene

Franka Batelić požalila se na majčinske ‘muke‘: ‘Ovako izgledaju naša ‘glamurozna‘ jutra‘

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Linker
18. travanj 2024 22:13