sretno mladenci

Upravo vjenčani! Scarlett Johansson uplovila u treći brak i u tajnosti rekla ‘da‘ Colinu Jostu

Glumica Scarlett Johansson i komičar Colin Just vjenčali su se u skladu s mjerama opreza, a svih poklona su se odrekli te su pozvali one koji žele s njima proslaviti da doniraju novac udruzi koja čini razliku.

Holivudska zvijezda, 35-godišnja Scarlett Johansson nije mogla dočekati da ozakoni svoju vezu s Colinom Justom, pa je u skladu s mjerama opreza zbog pandemije priredila malo i intimno vjenčanje.

Kako pišu strani mediji, zvijezda "Avengersa" i komičar iz popularnog showa "SNL" rekli su 'da' i izmijenili burme proteklog vikenda, a romantičnoj ceremoniji svjedočili su najuži članovi obitelji i njihovi najbliži prijatelji.

Ovu je vijest na Twitteru objavila udruga "Meals on Wheels", koja dostavlja toplu hranu u domove potrebitih, uz naglasak da su mladenci htjeli da njihovo vjenčanje ima humanitarnu notu.

image
Scarlett Johansson i Colin Jost vjenčali su se na privatnoj ceremoniji
IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Naime, umjesto poklona, Scarlett i Colin pozvali su sve da doniraju novac na račun "Meals on Wheels" kako bi sakupili što više donacija koje će pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Par se zaručio 2019. godine nakon dvije godine veze. Colinu je ovo prvi brak dok Scarlett iza sebe ima dva braka, s Ryanom Reynoldsom i biznismenom Romainom Dauriacom s kojim ima kćer.

Linker
23. travanj 2024 13:27