Helena Christensen Instagram
nakon korzeta, u kupaći

Ušutkala dežurne kritičare: Dokazala da godine nisu nikakav kriterij, u 51. nosi što god poželi

Nakon što ju je bivša urednica britanskog Voguea iskritizirala zbog korzeta koji je nosila na proslavi rođendana Gigi Hadid, supermodel Helena Christensen na Instagramu je objavila fotografiju s kojom je dokazala da godine nisu nikakav kriterij te da ona može nositi što želi, bez obzira na to što je ušla u šesto desetljeće života.

Danska manekenka i supermodel Helena Christensen, koja je u devedesetima žarila i palila modnim pistama, na svom je Instagramu podijelila fotografiju u badiću koji je istaknuo njezino vitko tijelo. Da je 50-godišnja manekenka u dobroj formi znaju svi, ali ova fotografija svojevrstan je odogovor na kritike biše urednice britanskog izdanja Voguea Alexandre Shulman (61) koja ju je nedavno prozvala zbog nošenja crnog, čipkastog korzeta za večernji izlazak.

Helena Christensen Instagram

Shulman je Helenin stajling opisala kao neukusan jer se "ipak radi o ženi s 50 godina", aludirajući da bi starije žene trebale paziti što nose jer ono što "smo nosile s 30 neće izgledati isto na nama s 50". Njezine oštre i nimalo fer riječi potaknule su lavinu komentara čitatelja, fanova pa čak i nekih poznatih zvijezda poput Whoopi Goldberg i Naomi Campbell koje su stale u Heleninu obranu.

Celebs arrive at Gigi Hadid's 24th birthday party in New York.
23 Apr 2019, Image: 427536901, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Iako manekenka nije komentirala napad na njezin izgled i godine, čini se da je Shulman shvatila što je učinila pa joj se brže-bolje pokušala iskupiti. "Svi mi griješimo, primila sam cvijeće i ispriku", podiijelila je Helena na Instagram storyju i pokazala da je prava dama, a da je prodike bivše urednice nimalo ne diraju pokazala je fotografijom u kupaćem kostimu.

Helena Christensen Instagram

Njezina uspješna karijera modela započela je kada je 1986. godine osvojila titulu Miss Universe Danske te je radila uz neke od najpoznatijih modela u povijesti - Linde Evangeliste, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudije Schiffer. Iz bivše veze s glumcem Normanom Reedusom ima 19-godišnjeg sina Mingusa, a od 2008. do 2015. hodala je s glazbenikom Paulom Banksom.

Linker
23. travanj 2024 03:09