Kućni tip

Već s 26 je znala! Imala je slavu, Oskara i veze sa zvijezdama, ali nije bila sretna

Gwyneth Paltrow, koja je odrasla u filmaškoj obitelji, jako je mlada ušla u taj svijet i vrlo je brzo postala velika zvijezda.

Nije zlato sve što sja, a za nju je gluma davnih dana izgubila sjaj, otvorila se o temi zašto je više nema u filmovima glumica Gwyneth Paltrow (48). Sada novine puni svojim neobičnim pa pomalo i lascivnim proizvodima vlastitog branda Goop - poput svijeće s mirisom njene vagine. Gwyneth je već s 26 godina znala da ne želi više glumiti.

Rođena u obitelji glumice Blythe Danner i filmaša Brucea Paltrowa od malena je bila okružena filmskim i kazališnim pričama. I ona i mlađi brat Jake, koji je postao redatelj, karijere su gradili u Hollywoodu. Prvu ulogu dao joj je otac u svom filmu "High" kad je bila tinejdžerica,.

Proslavila se naslovnom ulogom u filmu "Emma", kada je imala samo 24 godine. Ubrzo je počela dobivati glavne uloge, a za nastup u filmu "Zaljubljeni Shakespeare" osvojila je i Oskara.

Tu negdje, Paltrow je već znala da je slava i gluma ne zanimaju. S tek osvojenim Oskarom, na vrhuncu, a na samom početku blistave glumačke karijere, shvatila je da baš i ne voli glumu toliko.

Pogledajte video

"Samo sam se zapitala - zar je to sad to - tko bih trebala biti. Tko sam ja, čemu idem? Sjaj glume je izblijedio zbog intenzivne pozornosti javnosti", objasnila je Paltrow koja je u to vrijeme bila mlada glumica u Hollywoodu, u svojim dvadesetima.

"Bila sam klinka čiji je svaki prekid završio na naslovnicama, kritizirali su sve što kažem i obučem. Uz to svugdje si u prolazu, posvuda si jako kratko. Teško se negdje skućiti. Ja sam takav kućni miš, znaš mene, volim se družiti sa svojim starim prijateljima, kuhati i grliti djecu. Ne želim biti sama u nekoj hotelskoj sobi u Budimpešti šest tjedana. To jednostavno nisam ja", otvorila je dušu Gwyneth radijskom voditelju Bruceu Bozziju.

U vrijeme svog zvjezdanog proboja Gwyneth ne samo da je imala glavne uloge u hit filmovima, nego je bila zaručena i za najvećeg hollywoodskog ljepotana Brada Pitta. Od 1994. do 1997. bili su u vezi, a prekinuli su zbog toga što ona navodno nije bila spremna za brak.

Nakon veze s Benom Affleckom, također poznatim glumcem, a bivšeg supruga i oca svoje dvoje Chrisa Martina djece upoznala je 2002. iza pozornica nakon koncerta njegova benda Coldplay. Godinu kasnije su se vjenčali. Nakon što je rodila kći Apple i sina Mosesa Gwyneth se posvetila obiteljskom životu i glumu smanjila na minimum.

Linker
18. travanj 2024 13:21