Profimedia, Mega Agency
Sreći nema kraja

Velika čast za slavnu 'princezu': Konačno dobila ono što je dugo priželjkivala

Iako su zbog uloga 'slatkice' u "Princezinim Dnevnicima" mnogi bili skeptični hoće li Anne Hathaway moći odglumiti drsku i seksi Ženu mačku u fimu o Batmanu "Vitez tame: Povratak" iz 2012., glumica je dokazala da joj leže i takve uloge, a sada je konačno dobila i svoju zvijezdu na Stazi slavnih.

Glumica Anne Hathaway, koju najviše pamtimo po ulozi Mije Thermopolis u filmu "Princezini dnevnici", konačno je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu. 26-godišnja Oskarovka na ceremoniju postavljanja zvijezde povela je roditelje i supruga, glumca Adama Shulmana (38) s kojim je u braku od 2012. godine.

Adam Shulman, Anne Hathaway at her Hollywood Walk of Fame star ceremony on May 9, 2019 in Hollywood, CA.
© O'Connor/AFF-USA.com.
09 May 2019, Image: 432089500, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Anne Hathaway Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame.
09 May 2019, Image: 432097251, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Anne je bila vidno dobro raspoložena i uzbuđena zbog zvijezde te se zahvalila fanovima i svima koji su oduvijek bili uz nju i čine joj život boljim. Za ovu posebnu prigodu glumica je odjenula lepršavu haljinu s uzorkom lanaca i zelene štikle s vrtoglavo visokom potpeticom, dok je make-up bio minimalan, ali opet upečatljiv zbog crvenog ruža koji Anne jako dobro stoji.

Na ovom posebnom događaju došla ju je podržati i kolegica Rebel Wilson koja s njom glumi u novom filmu "The Hustle" koji se već počeo prikazivati u američkim kinima, a u naša stiže 16. svibnja. Radnja se odvija oko dvije prevarantice - jedna vara na sitno, dok je druga vrhunska varalica ozbiljnih klijenata. "Hustle" je inače remake komedije iz 1988. godine "Dirty Rotten Scoundrels" u kojem se dvije vrhunske prevarantice natječu koja će bolje prevariti svoju žrtvu.

Anne Hathaway is honored with star on the Hollywood Walk of Fame. Hollywood, California.



EVENT  May 9, 2019.
09 May 2019
Pictured: Anne Hathaway,Rebel Wilson., Image: 432097554, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Inače, Anne Hathaway je 2013. dobila Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Les Miserables", a nedavno je razveselila fanove priznanjem da će ponovno okupiti ekipu sa seta "Princezinih dnevnika" i snimiti treći nastavak. "Postoji scenarij za treći film, vjerojatno će se uskoro početi snimati. Bit ću presretna kada sve to počne", rekla je Anne, dodavši da će na setu raditi producentica Debra Martin Chase te će se u filmu ponovno pojaviti legendarna Julie Andrews.

Ranije ove godine Anne je priznala kako je imala problem s alkoholom, ali da mu se uspjela oduprijeti, prvenstveno zbog svog trogodišnjeg sina Jonathana. "Prestala sam piti u listopadu 2018. jer sam imala užasne mamurluke. Moj sin je u godinama kad sam mu potrebna cijelo vrijeme. Jednom smo ga vozili u vrtić i iako nisam vozila, bila sam mamurna i to mi je bilo zaista grozno", rekla je. "Većina ljudi ne mora donijeti tako ekstremnu odluku i mislim da alkohol nije loša stvar, već je stvar u načinu na koji to radite, za mene je to bilo zabavno i baš super, ali nije zabavno kada je u kući malo dijete", zaključila je glumica koju smo mogli gledati i u filmu "Vrag nosi Pradu".

Linker
15. travanj 2024 12:12