Borba za zdravlje

Vječni pozitivac Jeff Bridges pokazao obrijanu glavu i novog člana obitelji: ‘Osjećam se dobro‘

Oskarovac je prije nepuna dva mjeseca otkrio da boluje od raka limfnog sustava te da započinje s liječničkim tretmanima koji su sada ostavili i fizičkog traga, kao posljedica kemoterapije došlo je do ispadanja kose, ali ovaj omiljeni glumac ne posustaje duhom.

Legendarni glumac Jeff Bridges unatoč teškoj situaciji u kojoj se našao nakon što su mu liječnici na jesen dijagnosticirali limfom, ne posustaje duhom. Sa svojim zabrinutim obožavateljima podijelio je novosti. "Evo najnovijih stvari: osjećam se dobro. Obrijao sam glavu. Dobio sam psića - Montyja. Imao sam rođendan, 71.", napisao je glumac uz fotografiju koju je objavio na Twitteru. Dok je odmarao na terasi negdje uz more, društvo mu pravi maleni pas koji mu se smjestio u krilu. Bridges se na fotografiji iskreno smije, no teško je ne primijetiti kako je bolest ostavila traga na fizičkom izgledu glumca.

Brojni obožavatelji i pratitelji na toj društvenoj mreži ovom su Hollywoodskom pozitivcu zaželjeli sve najbolje istaknuvši kako je njegov optimizam velika inspiracija. Iako nema njegove bujne kose koja mu je u slapovima padala preko čela, The Dude se pobrinuo da utješi zabrinute obožavatelje.

Oskarovcu se život promijenio u sekundi: Jeff Bridges šokirao viješću da boluje od teške bolesti

Glumac je 20. listopada objavio da mu je dijagnosticiran limfom. "Iako je to ozbiljna bolest, sretan sam što imam odličan tim liječnika i prognoze su dobre", kazao je tada Jeff i obećao da će izvještavati o napretku svog liječenja. Ubrzo se zahvalio na brojnim željama za oporavkom uz zafrkantsku sliku iz bolnice u kojoj se vidi da intravenoznim putem dobiva medicinski tretman.

Inspirativna ljubav

U međuvremenu je glumac ostao aktivan na društvenim mrežama, ali se uglavnom bavi humanitarnim radom. I u svojoj teškoj životnoj situaciji, on se zalaže za spas prašume Amazone, socijalne programe za prehranu onih u potrebi. Za financiranje jedne takve organizacije, donirao je i svoju najdražu gitaru.

Inače, glumac je samo nekoliko dana prije nego je objavio da boluje od limfoma govorio o svojoj ljubavi sa suprugom Susan Geston, s kojom je u lipnju proslavio 43 godina braka, što je vrlo dugo u svijetu showbizza. Kad su ih pitali koja je tajna njihova uspjeha, oboje su rekli samo jedno - poštovanje.

Jeff Bridges iznova oduševljava svojim odnosom prema supruzi: ‘Bila je to ljubav na prvi pogled‘

"Stvarno sam blagoslovljen. Dosta smo različiti po karakterima, ali mi to slavimo, umjesto da dopustimo da nas to razdvoji. Poštujem njezinu mudrost", kazao je glumac. Jeff i Susan imaju tri kćeri Isabelle (39), Jessicu (37) i Haley (34), a od njih su dobili i dvoje unika. S najstarijom kćeri glumac je objavio dječju knjigu "Daddy Daughter Day" (Dan za tate i kćeri), koju je ona napisala, a Jeff ilustrirao.

Linker
20. travanj 2024 00:14