Instagram
SRETNI KAO PRVOG DANA

Zaljubljeni Vanja Halilović i Frane Barbieri – osmjesi uz more sve govore

Nakon što se uhodao posao u zagrebačkom restoranu kojeg je proljetos otvorio u suradnji s bratićem, poznatim chefom Andrejem Barbierijem, Frane je komadić ljeta ukrao je kako bi sa svojom dragom uživao u čarima naše obale.

Uvijek zgodni i rado viđeni, 33-godišnja Vanja Halilović i 47-godišnji Frane Barbieri u odnosu na ostale poznate Hrvate ne pojavljuju se često na društvenim događanjima. No, kad se to dogodi, uvijek se komentira njihov savršeno usklađen modni izričaj, ali i Vanjina neosporna ljepota.

I dok vješto izmiču paparazzima, Vanja se ipak potrudi tu i tamo javnost i prijatelje obavijestiti o njihovim kretanjima i aktivnostima. Nije odoljela ni danas, objavivši fotografiju s odmora u Palmižani. Osunčani i sretni, zaručnici uživaju u zajedničkim ljetnim trenucima.

Ovih su dana obišli i Brijune, a već su u lipnju iskušali čari ljeta na predivnom Malom Lošinju. Par je očito zaljubljen u hrvatsku obalu jer Vanjin Instagram profil obiluje fotografijama iz raznih obalnih bisera Lijepe naše, no, nisu im nepoznata ni putovanja u druge zemlje pa se rado vole pohvaliti hotelskim fotografijama i selfijima.

Inače, Vanja i Frane jedan su od dugovječnijih parova na našoj estradi. Upoznali su se u zajedničkom društvu prije sedam godina, a prošle su godine svoju ljubav zapečatili i zarukama.

Linker
23. travanj 2024 10:24