Sonja Kovač
 Instagram
Oduzima dah

Zavirite u luksuz koji si malo tko može priuštiti: Sonja Kovač otkrila nam je sve čari letenja u glamuroznoj prvoj klasi

Sonja Kovač po prvi put je dobila priliku zaviriti u prvu klasu aviokompanije Emirates te je u kratkom razgovoru za Gloriju.hr otkrila što joj je potpuno ostavilo bez daha, ali i zašto nije tako lako biti travel bloger.

Jedna od mnogih pogodnosti kada vam je primarni posao putovati i dijeliti svoja iskustva sa svijetom jesu luksuzi kakve si rijetko tko (barem ne oni s poslom od 9 do 17) može priuštiti. To itekako dobro zna travel blogerica, vlogerica i influencerica Sonja Kovač koja neumorno putuje već nekoliko godina i s obožavateljima redovito dijeli svoje slatke avanture u obliku fotografija i videa.

Proputovala je gotovo čitav svijet, vidjela sve i svašta, a avion joj je praktički drugi dom. Sonja na svjetske destinacije obično stiže komercijalnim letovima, no nedavno joj se pružila prilika da iz prve ruke okusi kako je to uživati u svemu što pruža poslovna klasa aviokompanije Emirates, a zavirila je i u nevjerojatan luksuz prve klase, zahvaljujući simpatičnoj posadi.

"Kako je posada znala da surađujem s njima, ljubazno su nam pokazali prvu klasu", rekla nam je Sonja, ističući da je kod Emiratesa poslovna klasa ono što je kod većine drugih aviokompanija prva klasa. "Imaju 14 zasebnih 'apartmana', od kojih je nekoliko za parove, a između njih možete spustiti pregradu ako želite", dodala je, ističući ogromnu kupaonicu koja ju je ostavila bez daha.

Kako nam je otkrila, ukrcala se na 17 sati dug let iz Aucklanda (Novi Zeland) do Dubaija, a najviše ju je oduševila ljubaznost kabinskog osoblja, odlična hrana i vrhunska udobnost sjedala koja se pretvaraju u krevet. Odmah na ulazu u poslovnu klasu, kako je pokazala u videu na YouTubeu, dočekalo ju je mnoštvo poklona. Od sitnica poput maske i čarapa za spavanje do torbice pune Bvlgari kozmetičkih proizvoda u putnim verzijama koje dobro dođu na tako dugim letovima.

Prije posjeta Novom Zelandu, na kojem je posjetila Hobbiton filmski set iz trilogija "Gospodar prstenova" i "Hobbit", bila je i u Australiji u kojoj su tada bjesnjeli užasni požari. "Prva stvar kada sam došla bilo je naći način kako volontirati i pomoći. Mislila sam da će biti jednostavno, ali ima mnogo procedura, ispunjavanja papira vezanih uz odnos prema životinjama. Ipak, uspjeli smo se dogovoriti da pomognemo životinjama u prihvatilištu za koje je trenutno u boljem stanju", rekla nam je Sonja te priznala kako ju je cijela ta situacija s požarima jako uzrujala jer obožava životinje.

Biti travel bloger nije tako lako kako se čini, ali Sonja kaže da zaista živi za putovanja pa joj nije problem pretrpjeti jedan od najvećih problema u ovom poslu. "Stalno mijenjanje vremenskih zona je šok za organizam, ali zaista je neprocjenjivo što imam priliku vidjeti svašta, stvarati divne uspomene i raditi posao koji volim. Jako sam zahvalna na svom životu i svakoj prilici", poručila je.

Što se tiče planova za dalje, Sonja je već otputovala u Austriju, gdje će sa svojim dečkom i Pomerankom Boo proslaviti uranjeno Valentinovo, a nakon toga se vraća hektičnom rasporedu i glamuru Tjedana mode u Milanu i Parizu.

Linker
18. travanj 2024 21:45