‘moj mali svemir‘

Završila tečaj šišanja pasa i pronašla mir: Nika Fleiss uživa u ulozi vlasnice salona za kućne ljubimce

‘Život je bolji uz pse‘, na svom je Instagram profilu poručila Nika Fleiss, poznata Hrvatica koja se nakon skijaške karijere odlučila upustiti u poslovni pothvat koji će joj potpuno ispuniti srce.

Nakon što je okončala skijašku karijeru, a potom onu u marketingu i odnosima s javnošću, Nika Fleiss (35) posvetila se novom poslovnom pothvatu.

Prošle je godine završila tečaj šišanja pasa te u Petrovoj ulici otvorila Jack & Co. - dućan i salon za kućne ljubimce. Njihovi vlasnici mogu ih dovesti na uređivanje, a uz to u njemu pronaći i poneki komad za sebe.

image
Torbe i torbice, povodci, kaputići, hrana, igračke... samo su neki od proizvoda u ponudi.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Odlučila sam se na koncept store za životinje i njihove vlasnike. Vreće za igračke, ručnici, torbe i deke, sve to mogu koristiti djeca, odrasli, a i kućni ljubimci. Naravno, imamo i kabanice, povodce, jastuke i krevete za pse", rekla je Nika Fleiss za magazin Gloria, naglašavajući kako su svi proizvodi napravljeni od prirodnih materijala.

image
Prostorom u svijetlim tonovima dominiraju zanimljivi lusteri.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Na svom Instagram profilu Nika često objavljuje fotografije veselih "četveronožnih klijenata" koji joj donose veliku sreću.

image
Grooming i pet store Nike Fleiss.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Sasvim mali krug meni dovoljno velik. To je samo moj svijet, moj privatni sveMIR", napisala je zadovoljno uz jednu fotografiju.

Linker
15. travanj 2024 10:42