Željko Joksimović
 Miša Obradović
Što mu je to trebalo?

Željko Joksimović šokirao: Na brutalnu uvredu, uzvratio komentarom koji je mnoge ostavio bez teksta

Glazbenik osvaja obožavateljice svojim emotivnim pjesmama, ali ako ga netko povrijedi, nikome ne ostaje dužan....

Pjevačka zvijezda regije Željko Joksimović prvi je glazbenik koji je otvorio glazbeni događaj "Beograd pobjeđuje" ispred Skupštine grada, a tim činom se zamjerio mnogima.

"Ovim koncertom šalje se snažna poruka iz Beograda, da je naš grad solidaran s drugim zemljama svijeta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobijediti epidemiju", rekao je Goran Vesić, zamjenik gradonačelnika Beograda za Nezavisne novine.

"Ovo je za sve one koji se bore i nadaju, za sve koje nisu više s nama, za ovu zemlju, ovaj grad" rekao je Željko na samom početku nastupa na kojemu je svirao harmoniku i klavir.

Željko je na pozornici bio sasvim sam, a dio javnosti nije imao previše milosti prema glazbeniku te su mu javno poručili kako se "prodao".

Na veliko iznenađenje, Željko takvima ovoga puta nije ostao dužan, a njegov brutalan odgovor na Twitteru je neke šokirao.

15012019_Zeljko Joksimovic_foto Misa Obradovic
Miša Obradović
Željko Joksimović

"Pošto obraz?", poručila mu je jedna pratiteljica na što joj je on odgovorio: "Isto koliko i tvoja mama, sretni praznici".

Mnogi njegovi pratitelji nisu mogli vjerovati što je napravio i kako se toliko dao isprovocirati, a njegov ispad su mnogi oštro osudili.

Svaki komentar na ovo je doista suvišan...

ČITAJTE I:

SKRIVALI SU DO ZADNJEGA: U ožujku će biti veliki 'Dan D' za Željka i Jovanu Joksimović

Željko Joksimović: 'Uz blizanke Anu i Srnu i sina Kostu proživljavam novu mladost'

Željko Joksimović dobio blizanke: Stigle su Ana i Srna!

Linker
25. travanj 2024 02:11