nema pečata

Životni partneri na pozornici: ‘Hrvoja i mene brak zanima samo na pozornici‘

Poznati glumački par iz stvarnog života Hrvoju Klobučaru i Ana-Mariji Percaić nije nimalo dosadan. U novoj predstavi utjelovili su različite parove - jedan je netom rastavljen, drugi se upoznao preko interneta, u trećem se mladenka koleba oko odlaska pred oltar, dok u četvrtom Hrvoje glumi ženu, a Ana-Marija muškarca.

Iako u stvarnom životu još nije odjenula vjenčanicu, zagrebačka glumica Ana-Marija Percaić (34) dobila ju je priliku nositi u novoj predstavi "Na parove razbroj s", u kojoj glumi sa životnim partnerom, glumcem Hrvojem Klobučarom (46). U ovoj duhovitoj predstavi koja 4. prosinca u Histrionskom domu otvara 13. Gumbekove dane Ana-Marija i Hrvoje glume četiri para, a sve se vrti oko vječne potrage za srodnom dušom, što je, kako kaže redatelj predstave Ivan Goran Vitez, postao proces složeniji od nuklearne fuzije.

"Hrvoja i mene brak zasad zanima samo na pozornici jer se i bez papira savršeno slažemo. U predstavi smo utjelovili različite parove - jedan je netom rastavljen, drugi se upoznao preko interneta, u trećem se mladenka koleba oko odlaska pred oltar, u četvrtom Hrvoje glumi ženu, a ja muškarca...", objasnila je Ana-Marija Percaić.

image
Ines Stipetić

Nedavni potres Hrvoja Klobučara i Ana-Marije Percaić razrušio je njihov dom pa su bili podstanari u stanu Hrvojeve sestre u kojem su im dani trajali beskrajno dugo u iščekivanju početka radova.

Ana-Marija Percaić pokazuje kako najlakše i najljepše zamaskirati radijatore u samo nekoliko koraka

Ana-Marija Percaić u ulozi u kakvoj je još niste vidjeli pokazala je izniman talent i za građevinu

"Naša zgrada je statički dobro prošla, ali stradalo je cijelo potkrovlje u kojem se nalaze naš stan i još jedan manji. Vanjski zid puknuo je cijelom dužinom, urušili su se dijelovi krova, a šteta je nastala jer su bivši vlasnici prije pedesetak godina maknuli konstrukcijske elemente", rekao je tada Hrvoje Klobučar, koji je sa svojom dragom vrlo brzo prionuo na posao.

Ana-Marija Percaić, koja ima zlatne ruke i mnogo toga je u stanu sama napravila. Primjerice, drveni kuhinjski šank koji je ostao čitav, iako se na njega sručila lavina šute, žbuke i cigli. "Ono što je uništeno napravit će opet, i stan će biti još ljepši - “samo da krenemo delati”.

Linker
17. travanj 2024 00:18