Profimedia, INSTAR Images
NOVA NA SCENI

Zvijezda je rođena: Paris Jackson je nova it djevojka

Dodjela nagrada GLAAD Media, koja odaje počast umjetnicima koji reprezentiraju LGBTQ zajednicu, je okupila brojne zvijezde, među kojima se našla i 19-godišnja kći preminulog kralja popa Michaela Jacksona. U posljednje vrijeme je sveprisutna, zbog čega su se mnogi zapitali tko stoji iza projekta - Paris Jackson.

Na dodjelu je stigla kako bi uručila nagradu najboljoj komediji koja je otišla u ruke ekipe serijala "Transparent", a večeru je završila kao jedna od najbolje odjevenih na događanju. Paris Jackson nosila je šarenu haljinu ruske dizajnerice Yulije Yanine: poluprozirna svijetlo plava kreacija pod nazivom "Bird of Happiness" izgledala je poput umjetničkog djela, a inspirirana je egzotičnim pticama. Elegantan komad s plaštom od tila osigurao je 19-godišnjakinji mjesto u brojnim medijima, a nakon svih događanja kojima je prisustvovala jasno je da se radi o djevojci koja gradi karijeru i iza sebe ima jako dobar tim.

-Beverly Hills, CA - 04/01/2017 28th Annual GLAAD Media Awards
-PICTURED: Paris Jackson
-, Image: 327411539, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Za njezin nagli uzlet zaslužan je jedan od najpoznatijih holivudskih talent menadžera - Arnold Stiefel. On je, čim ju je upoznao, odlučio da se radi o idućoj holivudskoj zvijezdi te angažirao cijelo svoj tim da radi na njezinom zvjezdanom uzletu. A rezultati se već vide: Jackson je krasila naslovnice magazina Rolling Stone i Harper's Bazaar, sklopila je ugovor s agencijom IMG Models, dobila je gostujuću ulogu u serijalu "Star", a nedavno je viđena u shoppingu s jednom od najtraženijih američkih manekenki Kendall Jenner u Los Angelesu. U svakom slučaju - gledamo rađanje nove zvijezde.

@jeanpaulgoudeofficial @harpersbazaarus @glendabailey

Objavu dijeli Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Linker
24. travanj 2024 22:51