ZASPAO NA SNIMANJU

Zvijezda TLZP-a puca od umora, ali i sreće! Kasno je postao otac pa uživa u svakom trenutku - i uza sve obaveze

Snimanje showa, serije, ali i podizanje nedavno rođenog sina toliko su iscrpili glumca Sinišu Ružića da je u kratkoj pauzi od seta – zaspao!

Glumac Siniša Ružić ima pune ruke posla. Osim natjecanja u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem iz tjedna u tjedan oduševljava i nasmijava publiku, cijele dane provodi na snimanju serije "Dar Mar" u kojoj tumači zubara Krunu Bajića. Stoga i ne čudi da je u kratkom predahu od snimanje glumac doslovno – zaspao, a sve je kamerom ovjekovječio njegov kolega iz serije Marko Braić.

"Ovako se spava u pauzi kad dođeš ranom zorom na snimanje, da ne pokvariš šminku i frizuru, s glavom gore, košulja da se ne gužva, i srca su tu jer sanjam o ženi i sinu, to je autorski dodatak Marka Braića koji je ovjekovječio ovaj kreativni moment", piše Siniša na Instagramu koji ni u najluđim vremenima ne gubi smisao za humor.

Ispred studija snimio se s maskom na licu i dodao: "Testiramo samo smisao za humor i gledateljima dajemo ljubav!"

No, nakon napornih snimanja po povratku kući čeka ga najslađi posao – presvlačenje pelena i pjevanje uspavanki četveromjesečnom sinčiću Robertu Ivanu kojega mu je ljetos rodila supruga Sanda Lončar. Par se vjenčao nakon devet godina veze, u lipnju 2019. godine pred najužim krugom obitelji u rodnim Runovićima u Imotskoj krajini, a kao najljepši dar za prvu godišnjicu braka stigla je prinova koja im je život promijenila iz temelja.

image
Nova TV

"Iako nikad neću dostići svoju suprugu, ponosno izjavljujem da znam i mijenjati pelene, i pripremiti hranu, i nahraniti ga i oblačiti, i to svakodnevno i radim. Svaki dan šetamo, s četiri mjeseca je već fasciniran drvećem i slikama na zidu, kad se približi tome, upre pogled i nema kraja veselju. To sam tako kasno postao otac nije bila moja odluka, nego moja sudbina. Ne znam, možda ima ljudi kojima sve u životu ide lako, drago mi je zbog njih. Ali ima i nas puno koji smo zaobilaznim putem došli do svog pravog života. Želim podržati sve takve, ne dajte se, borite se, vjerujte!", izjavio je nedavno za Jutarnji list.

Čitajte i:

Mario Valentić zaboravio tekst pjesme koju jako dobro zna: ‘Izbacilo me to iz takta, baš mi je žao‘

Završavaju depilacije i druge transformacije: sve je spremno za prvu epizodu popularnog showa

Linker
19. travanj 2024 14:25