Najluđa zabava

Ekskluzivno za čitatelje Gloria.hr! Osvojite VIP ulaznice za ULTRA Europe u Splitu

Ovogodišnji ULTRA Europe održava se od 8. do 10. srpnja održati na stadionu Park Mladeži u Splitu, a Gloria.hr jednom svom čitatelju ili čitateljici poklanja dvije karte za VIP zonu.

Najiščekivanije i najveće glazbeno događanje u regiji, festival ULTRA Europe, samo što nije počelo, party je zakazan u najlipšem gradu na svitu, a na njega se kreće s najluđom ekipom prijatelja. Zato Gloria.hr jednom čitatelju dijeli dvije ulaznice za VIP zonu ULTRA Europe koja će se od 8. do 10. srpnja održati na stadionu Park Mladeži u Splitu.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 1. do 4. srpnja 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dobitnika dvije VIP festivalske ulaznice ULTRA Europe, objavit ćemo na Instagramu u ponedjeljak 4. srpnja iza 14 sati.

Pravila nagradnog natječaja: Gloria vas vodi na spektakl u Splitu - ULTRA Europe 2022.

Posjetitelji ULTRA Europe u Splitu uživat će u tri dana glazbe koju puštaju najveće DJ zvijezde današnjice, no osim zvjezdanog lineupa i nevjerojatne produkcije, jedan od najvažnijih i najprepoznatljivijih aspekata ULTRE je i cijela paleta kreativnih te inovativnih modnih izdanja posjetitelja, koji pristižu iz više od 140 zemalja svijeta, čineći stadion Parka Mladeži raznolikom mješavinom kultura i osobnog stila.

Festival ULTRA Europe postao je prepoznatljiv kao nesvakidašnji glazbeni i modni playground, koji promiče inkluzivnost, kreativnost i autentičnost pa tako i ove godine predstavlja čitavu modnu kolekciju za žene i muškarce.

Onima koji žele produljiti uživanje nakon tri dana partyja u Splitu, mogu se upustiti u plovidbu i obilazak nekih od naših najljepših otoka. Festival ULTRA Europe otvara vrata Parka Mladeži od 8. do 10. srpnja, a potom kreće na destinacijsko putovanje po otocima, Braču, Hvaru i Visu.

image

ULTRA Europe održava se u Splitu

MARIO POJE

U Split stižu brojne svjetske zvijezde, a između ostalih i Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Marshmello, Nicky Romero, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici, a pridružit će im se i ACRAZE, Airod, ANNA, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt and SOFI TUKKER [DJ set].

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Jednodnevne regionalne ulaznice mogu se osigurati po cijeni od 350,00 kn, preko online stranice sustava Entrio.hr ili na jednom od prodajnih mjesta Tisak Media. Također, od ove godine, ulaznice je moguće kupiti i u kriptovalutama i to putem mjenjačnica FTX. Trodnevne GA ulaznice mogu se osigurati po cijeni od 169€, cijena jednodnevne VIP ulaznice za 150€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€. Cijena destinacijske ulaznice iznosi 339€.

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica se mogu pronaći na poveznici.

image

Gloria jednom čitatelju poklanja 2 VIP karte

MARIO POJE

Raspored događanja Destination ULTRA 2022:

8-10. srpnja - ULTRA Europe, Stadion Park mladeži, Split

11. srpnja - Regatta Party, 585 Clubu, Bol, Brač

12. srpnja - ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

12. srpnja - RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

13. srpnja - RESISTANCE Vis, Destination Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

Linker
20. travanj 2024 02:28