ne propustite

Pula je adventska top destinacija

Advent u Puli, koji iznenađuje raznovrsnim programima za sve uzraste, ponovno će biti upamćen po posebnoj blagdanskoj atmosferi i brojnim iznenađenjima. Bajkoviti centar grada obilovat će glazbenom ponudom, pa će pokraj osmometarske digitalne jele nastupati Kuzma & Shaka Zulu, Messerschmitt, ABOP, Whiskey Train, Antitodor, Electrical Zhbrufadors, Nipplepeople, Atomsko sklonište, Lutke na koncu, Jonathan, Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Nola, Rifft eu + Freaktion i Night Express, a u povodu 45 godina karijere i legendarni Pankrti, uz potporu Saše 21.

image

Advent u Puli privlači sve generacije

DAMIR BOŠNJAK

Poseban naglasak je na programima za najmlađe koje u Parku grada Graza, u prosincu nazvan Čarobni park, očekuju predstave, luna park, interaktivni ukrasi i Poštanski ured Djeda Mraza, čija je rezidencija na obližnjem Forumu. Ondje će biti i klizalište, a sve lokacije će zaokružiti gastro ponuda adventskih kućica i popularni Veseli vlakić.

U Puli će se Nova godina čestitati čak triput: u podne s Mijom Dimšić, navečer s Ninom Badrić, uz potporu grupe Le Monde i DJ-a Jana Plexyja, i na veličanstvenom Kaštelu uz Cubismo, Belfast Food i DJ-a Teddyja Leeja. S više od 100 programa u 44 dana - od 26. studenog do 8. siječnja - Pula je na popisu destinacija koje se ne propuštaju!

Linker
17. travanj 2024 09:32