The Witcher

Fanovi revoltirani jer Henry Cavill iznenada napušta hit seriju: ‘To je sebična odluka‘

Obojica glumaca oglasili su se na svojim društvenim mrežama oko ovih novosti, a brojni obožavatelji serije i Cavilla su u šoku zbog odlaska glavnog glumca u četvrtoj sezoni.

Dramatična vijest uoči Noći vještica pogodila je brojnu internetsku i Netflix zajednicu - Henry Cavill obožavan upravo zbog glavne uloge u seriji The Witcher neće više glumiti svoj kultni lik kao Geralt of Rivia u četvrtoj sezoni popularne serije. Prvo je stigla vijest da se Cavill povlači nakon tri snimljene sezone te da će Netflix uskoro otkriti tko će zamijeniti glavnog glumca. Nije se dugo moralo čekati na objavu tko će ga zamijeniti - Liam Hemsworth novi je lovac na drevna čudovišta i bića.

Obojica glumaca oglasili su se na svojim društvenim mrežama oko ovih novosti.

"Moje putovanje kao Geralt of Rivia bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama, i jao, ja ću odložiti svoj mač u četvrtoj sezoni. Umjesto mene fantastičan gospodin Liam Hemsworth ponijet će plašt Bijelog Vuka. Kao i s najvećim književnim likovima, predajem baklju s poštovanjem prema vremenu koje sam proveo kao Geralt i s entuzijazmom da vidim Liamovo utjelovljenje ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čovjeka. Liam, dobri gospodin, ovaj lik ima takve divne dubine, uživaj u ronjenju i onome što ćeš naći", emotivno se oprostio Henry od uloge koja mu je osigurala jedan od kultnijih statusa među brojnom publikom koja prati serije i filmove.

Ova vijest nije dobro sjela, ni internetskoj zajednici, ni Cavillovim pratiteljima. Dok su mu neki dali podršku, okrivljujući Netflix da je "upropastio originalnu priču", više je onih koji ne mogu shvatiti da američki glumac napušta serijal.

"Ovo je tako sebična odluka za bilo kojeg glumca - da gradi lik u više sezona serija i tada kao grom iz vedra neba to prepusti nekom drugom. Ne kažem da Liam neće iznijeti tu ulogu, ali to više neće biti ista priča i definitivno će imati negativ učinak na lik, kao i na cijelu percepciju", kazala je jedna pratiteljica na Instagramu.

Mnogi su obožavatelji glumca i serije istaknuli da se Cavill odriče Geralta zbog uloge Supermana. Jer, isto tako, prije manje od tjedan dana glumac je sam objavio da će se "vratiti kao Superman", nakon što je manju ulogu tog superjunaka odigrao u "Crnom Adamu".

Liam je, pak, presretan što će dobiti priliku glumiti u Witcheru.

"Kao veliki obožavatelj Witchera presretan sam zbog prilike da igram Geralta of Rivie. Henry Cavill je bio nevjerojatan Geralt, i velika mi je čast što mi je predao uzde i dopustio mi da uzmem mačeve White Wolfa u novom poglavlju njegovih avantura", kazao je Hemsworth dodavši da je veliki obožavatelj Henryjeva rada te da će mu ovo biti veliki zalogaj, zbog kojeg je jako uzbuđen.

Linker
20. travanj 2024 15:11