Svibanj 2019.
 Getty Images
talijanka i s 55 osvaja izgledom

Pogledajte kako se ošišala Monica Bellucci, još je nismo vidjeli s tako kratkom kosom

Prošle jeseni talijanska glumica Monica Bellucci odlučila je ošišati svoju dugu smeđu kosu te je primala samo pohvale za svoj bob sa šiškama. Sada je otišla još korak dalje, a kraće je - još ljupkije.

S 55 godina Monica Bellucci može se pohvaliti dostojanstvenim izgledom u zrelim godinama, izgledom kojem nisu kumovale veće estetske operacije. Poigrala se drastičnije tek frizurom - nakon dugog niza godina, tek je lani odlučila drastičnije skratiti kosu što se pokazalo punim pogotkom.

Prvi put s modernim bobom i šiškama pojavila se u rujnu na Filmskom festivalu u Veneciji gdje je jedna od najvećih atrakcija bio i njezin premontirani film “Nepovratno” snimljen 2002.

ROME, ITALY - OCTOBER 08: Monica Bellucci attends Academy of Motion Picture, Arts and Sciences and Istituto Luce - Cinecittà Event  at Palazzo Barberini on October 08, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Elisabetta Villa/Getty Images for Istituto Luce)
Getty Images for Istituto Luce

Ovog je tjedna Monica Bellucci nazočila na 8. modnoj večeri u organizaciji udruge Sidaction, organiziranoj s ciljem podizanja svijesti o AIDS-u. Blistala je u uskoj, do poda dugoj crnoj haljini francuskog brenda Paule Ka, pokazavši vitku figuru i obline koje su je proslavile, ali i znatno kraću kosu nego prošli put.

Ovakav rez, odnosno razbarušeni bob, tek naoko nemaran, iznimno pristaje njezinu licu i daruje joj još mladolikiji izgled. K tome, kraća kosa dopušta joj efektnije poigravanje nakitom, pa je ovaj put u prvi plan stavila naušnice Cartier.

Monica Bellucci attend the 18th Fashion dinner for AIDS Sidaction Association at Pavillon Cambon in Paris on january 23, 2020., Image: 494501331, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U rujnu je u Veneciji glumica dala ekskluzivni intervju za magazin Gloria, u kojem je priznala kako danas ne bi ponovila intimne i golišave scene jer je ipak u drugoj situaciji i majka je dviju djevojčica - Deve (14) i Leonie (9) koje je dobila s Vincentom Casellom. Rekla je i da svojim kćerima neće braniti da pogledaju film kada odrastu jer, realno, to ni ne bi mogla. Monica je otkrila i kako svojeg bivšeg supruga izuzetno poštuje kao glumca i oca svoje djece te se zbog njih i svakodnevno čuju zbog čega su i dalje u vezi, samo malo drugačijoj, a unatoč razvodu i dalje vjeruje u ljubav.

"Nikad nisam prestala vjerovati u nju. Doduše, žena se mijenja kada dobije djecu. Kada nije majka, onda ljubav usmjerava na sebe i svojeg partnera, no nakon što rodi djecu, onda ona dolaze na prvo mjesto", priznaje talijanska diva i otkriva kako na svoje tijelo, koje joj je glavno oruđe, pazi jednako kao i drugi: pazi na prehranu, vježba, rijetko pije i ne puši, a sve to ne radi samo radi glume nego i zbog svojih kćeri koje je trebaju.

Monica Bellucci attend the 18th Fashion dinner for AIDS Sidaction Association at Pavillon Cambon in Paris on january 23, 2020., Image: 494501338, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Linker
15. travanj 2024 16:32