Instagram
Bela Make Up

Hrvatska celebrity vizažistica o poznatim klijentima, društvenim mrežama i beauty trendovima

Lada Mitrašinović počela je na nagovor prijateljica koje su bile oduševljene njezinim make up vještinama, a svoju je strast zahvaljujući društvenim mrežama i marljivosti brzo pretvorila u unosan biznis.

Da snovi mogu postati stvarnost, ako uložiš dovoljno strasti i truda, pokazala je vizažistica Lada koja je svoju veliku strast pretvorila u karijeru koja ju ispunjava.

Lada Mitrašinović, hrvatska je vizažistica koja živi san mnogih obožavateljica šminke i beauty transformacija.

Od usputnog hobija, šminkanje je pretvorila u unosni biznis, a zahvaljujući društvenim mrežama na kojima je svoje vještine prezentirala u pravo vrijeme, prije zasićenja tržišta, osvojila je srca brojnih Hrvatica te privukla mnogo poznatih klijenata.

Bella Make Up danas je salon u koji rado dolaze mladenke, maturantice i sve žene koje žele izgledati lijepo i glamurozno, a u proljetnoj sezoni naručivanje za termin kod Lade može biti prava lutrija.

Lada i njezin tim brinu o izgledu Maje Šuput, surađivali su s Indirom i Ninom Badrić te 'pokrili' brojna modna i beauty snimanja, a jedno poznato lice u salonu je svaki dan, zahvaljujući ženskoj poslovnoj suradnji koja odlično funkcionira.

Naime, na istoj lokaciji u Radničkoj cesti 1a u Zagrebu, u zajedničkom prostoru Lada vodi studio Bela Make Up, a manekenka Iva Jerković frizerski salon LaRita Studio pa klijentice najčešće svraćaju na šminkanje i frizuru kod tog poduzetnog dua.

Prepoznatljiv Bela Make Up look je glamurozan te ističe ono najljepše na ženskom licu, a podsjeća na besprijekornu šminku Jennifer Lopez i Kim Kardashian, ultimativnih beauty ikona iz celebrity svijeta.

S vizažisticom Ladom popričali smo o samim počecima, beauty trendovima, slavnim licima koje je šminkala i koje bi voljela našminkati te čestim pogreškama koje žene rade kada je u pitanju make up.

Upoznajte ženu koja stoji iza brenda Bela Make Up, koji na Instagramu prati 31.000 sljedbenika i doznajte kojih bi pet savjeta sa šminkanje ove sezone svima preporučila!

Linker
19. travanj 2024 13:18