Odvažno i zanosno

Pariz i Marakeš: U godini bez putovanja, YSL nas svojim paletama sjenila vodi na uzbudljive lokacije

U obliku prepoznatljive clutch torbice chevron uzorka, modne kuće YSL, ove sezon stiže malo iznenađenje - palete sjenila u uzbudljivim bojama, inspirirane gradovima u kojima je uvijek živo i zabavno. Chic paleta inspirirana Parizom puna je sjenila u ružičastim nijansama, dok šokantno plava boja "čuči"u paleti kao stvorenoj za sanjarenje o Marakešu.

Svi vodeći make up stručnjaci naglašavaju kako je 2020. u svijetu ljepote - godina očiju!

Naime, oči su jedini dio lica koji je, zbog zaštitnih maski, cijelo vrijeme izložen pogledima, a to je područje lica i najzabavnije za beauty eksperimentiranje bojama, kao u inat godini koja je donijela strah i razočaranje.

Slavna kozmetička kuća YSL Beauté za zimu je pripremila dvije uzbudljive palete sjenila, inspirirane gradovima koji se ne zaboravljaju lako.

U formi clutch torbice, dvije palete inspirirane su Parizom i Marakešom te pune glamuroznih i vedrih boja.

PALETA ZA PARIZ

Dom kuće YSL Beauté, Grad svjetla ima izniman utjecaj na sve prolaznike svojih blještavih ulica. U čast Parizu, stvoreno je deset nijansi sjenila – metalik srebrne, bakrene, brončane, satenske roze s upečatljivim nijansama žute, mat ljubičaste I iznimne crne.

image
YSL paleta sjenila Pariz
PRESS FOTO

PALETA ZA MARAKEŠ

Reflektirajući unikatnu kombinaciju intenzivnosti i topline, lijeva strana palete podsjeća na vrtove Majorelle, svijet nebesko plavih i tirkiznih nijansi. Desna strana palete prikazuje toplinu tržnica začinima, okupanim jantarnim, narančastim i rozim tonovima, poput zalaska sunca iznad krovova. U središtu se nalaze tamna siva i bijela kako bi naglasile i intenzivirale izgled.

image
YSL paleta sjenila Marakeš
PRESS FOTO

Nekoliko riječi od samog kreativnog uma koji stoji iza paleta

Tom Pecheux, kreativni direktor kozmetičke kuće YSL prokomentirao je uzbudljive nove nijanse sjenila: "Pokušavam zamisliti ženu koja će nositi ove boje. Neke će je kupiti zbog toga kako izgleda i činjenice da je kolekcionarski predmet. No, u većini slučajeva, svaka žena koja kupi paletu, kupi ju jer zbilja voli šminku. Kada razmišljate o YSL-u, razmišljate o crnoj, zlatnoj i bojama općenito, stoga sam želio izbjeći kreiranje kolekcije nude nijansi jer te već imamo u kolekciji Satin Crush. Želio sam kreirati paletu koja istinski prikazuje svijet YSL Beauté, koja će nositi upravo taj potpis. To ne možete učiniti bez ovakve inspiracije Marakešom i Parizom. Marakeš, sa svojim nebeskim plavetnilom i dubokom plavom Majorelle. Pariz, sa svojim neobičnim bojama, uvijek je tako moćan i unikatan. Bio je užitak raditi na ovom projektu, a nadam se da će ženama također biti užitak koristiti ju".

Linker
19. travanj 2024 12:11