Praktični i jednostavni

Puderi u sticku su praktičniji od svih i spas su u žurbi, imamo nekoliko prijedloga

Razlog zbog kojeg se žene okreću puderima u stiku jest njihova praktična strana - stanu u svaku torbi i neće se proliti kao, primjerice, oni tekuće teksture.

Kada govorimo o puderima, ono što vam vjerojatno prvo padne na pamet su tekući puderi. Kako bi što prirodnije izgledali na koži, potrebno ih je nanositi kistom ili beauty blenderom, što nije uvijek najpraktičnije. Neke žene upravo zbog tog razloga ne vole pudere tekuće teksture pa biraju one u prahu poput mineralnih ili one u stiku.

Puderi u stiku jednostavni su za korištenje i vrlo praktični kada ste, primjerice, na putovanju i nemate vremena za kompletan make-up jer, razumljivo, želite to vrijeme potrošiti na neke druge aktivnosti, a ne stajanje pred ogledalom. Još jedna prednost kod pudera u stiku jest što stanu u svaku torbicu te ih lako možete svugdje nositi jer vam se neće proliti i napraviti nered po kozmetičkoj torbici kao tekući.

Ono na što trebate posebno paziti kod odabira pudera jest vaš tip kože. Ako je suha ili imate problem s dehidracijom, birajte pudere kremastije teksture, a izbjegavajte one suhe. Prije nanošenja bilo kojeg pudera, a pogotovo ovog u stiku, kožu je potrebno dobro pripremiti. Za što bolje prianjanje pudera, lice prvo operite blagom čistilicom, osvježite tonikom i navlažite nekom laganom hidratantnom kremom. U slučaju da je vaša koža masna ili mješovita, umjesto kreme možete upotrijebiti i neki hidratacijski serum koji će vam sasvim dovoljno nahraniti i navlažiti kožu.

Sve više brendova u ponudi ima pudere u stiku, a mi smo izdvojili nekoliko najhvaljenijih.

Linker
16. travanj 2024 20:32