Mischke Andre/action press / Shutterstock Editorial / Profimedia
Isti kao mama!

Sin Elizabeth Hurley oduševio u novoj kampanji: U promotivnom videu mazi se s poznatom manekenkom

Svaki put kada se pojavi u javnosti, Damian Hurley privuče pažnju nevjerojatnom sličnošću sa svojom majkom. U novoj reklami za maskaru Pat McGrath pokazao je i svoju zavodljivu stranu te pokupio mnoštvo oduševljenih komentara.

Damian Hurley, sin glumice Elizabeth Hurley, snimio je svoju drugu kampanju za beauty brend Pat McGrath. Ovoga puta u fokusu je maskara, a u promotivnom videu pojavljuje se s poznatim modelom Irinom Shayk. Senzualni video u kojem Irina nježno dodiruje 18-godišnjeg Damiana izazvao je hrpu komentara oduševljenja, kako njegovih fanova, tako i obožavatelja Elizabeth Hurley.

Mladi Damian nevjerojatno sliči svojoj majci te je nebrojeno puta istaknuo kako mu je ona najveći uzor te je od nje pokupio samouvjerenost kojoj zrači i u novoj kampanji.

Damiana je glumica dobila iz bivše veze s pokojnim Steveom Bingom te je jako ponosna na svog sina.

Njegovim novim uspjehom pohvalila se i na Instagramu, napisavši: "Mama je morala podijeliti ovu nevjerojatnu fotografiju mog sina s Irinom", na što su joj pratitelji odgovorili da je Damian prekrasan te zrači "mitološkom ljepotom".

5-4-2019

Celebrity Selfies

Pictured: Elizabeth and Damian Hurley, Image: 424532342, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Damien s majkom Elizabeth Hurley

Tragedija u obitelji

Krajem lipnja obitelj Hurley zadesila je tragedija. Naime, Bing je počinio samoubojstvo bacivši se sa zgrade te tako iza sebe ostavio dvoje djece, Damiana i Kiru Bing. I Elizabeth i Damian bili su šokirani njegovim potezom, a sin je nakon očeve tragične smrti oglasio riječima:

"Zahvaljujem od srca, svima koji su mi se javili nakon tragične vijesti. Pokušavam odgovoriti na što više poruka, ali molim vas znajte da ću se uvijek sjećati vaše ljubaznosti. Ovo je vrlo čudno i zbunjujuće vrijeme i neizmjerno sam zahvalan što sam okružen svojom fenomenalnom obitelji i prijateljima", napisao je na društvenim mrežama. Inače, Elizabeth i Steve prekinuli su prije Damianovog rođenja, a on ga je priznao tek nakon testa utvrđivanja očinstva.

Čitajte i:

Sin poznate glumice u mučnoj borbi za nasljedstvo dobio parnicu nad vlastitim djedom

Nije bez razloga jedna od najatraktivnijih žena na svijetu: Elizabeth Hurley oduševila novom fotografijom

Elizabeth Hurley i bivši u pravnoj borbi: Sin će ostati bez bogatstva jer je rođen u izvanbračnoj zajednici?

Linker
19. travanj 2024 11:01