Za sve fanove čarobnjaka

Taman prije Božića: Poznati britanski brend osmislio make-up kolekciju posvećenu svijetu Harryja Pottera

Svaka zasebna kolekcija inspirirana Hogwarts domovima uključuje lak za nokte, ruževe, sjenila i beauty dodatke poput kompaktnog ogledala i kistova za nanošenje šminke.

Prošlo je već devet godina od zadnjeg nastavka iz filmske franšize o Harryju Potteru, ali magija živi i danas. Mnogi fanovi još uvijek organiziraju druženja, a brendovi i dalje izbacuju kolekcije posvećene najpoznatijem čarobnjaku i njegovom svijetu. Najnovija kolekcija koja će oduševiti ljubiteljice šminke, ali i Harryja Pottera proizašla je iz suradnje kultnog britanskog make-up brenda Barry M i online web shopa Harry Potter at Platform 9 3⁄4.

image
Gryffindor kolekcija
HARRY POTTER SHOP AT PLATFORM 9 3/4
image
Slytherin kolekcija
HARRY POTTER SHOP AT PLATFORM 9 3/4

Cijela kolekcija u potpunosti je veganska i nije testirana na životinja, a uključuje podkolekcije posvećene Darovima smrti, šarmantnoj Luni Lovegood i Hogwarts domovima - Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw i Hufflepuff.

Svaka od njih sadrži lakove za nokte u cool bojama, ruževe, sjenila za oči i beauty dodatke poput rašpica, kistova za šminkanje i kompaktnog ogledalca.

image
Ravenclaw kolekcija
HARRY POTTER SHOP AT PLATFORM 9 3/4
image
Hufflepuff kolekcija
HARRY POTTER SHOP AT PLATFORM 9 3/4

Tako u Gryffindor kolekciji prevladava crvena boja, u Slytherin zelena, dok su boje Ravenclawa i Hufflepuffa plava i žuta. Kolekcija posvećena Luni Lovegood osim navedenih proizvodima sadrži i sjajila za usne te ruževe čija se boja mijenja s obzirom na boju vaših usana. Magija u malom!

image
kolekcija Darovi smrti
HARRY POTTER SHOP AT PLATFORM 9 3/4
image
Luna Lovegood kolekcija
HARRY POTTER SHOP AT PLATFORM 9 3/4

S druge strane, kolekcija Darovi smrti odiše tajanstvenošću kao i sama simbolika ovih predmeta. U njoj prevladava crna i tamnozelena boja, a uključuje olovku za oči, paletu sjenila, maskaru, crni ruž i lak za nokte, rašpicu i impresivne kistove za nanošenje tekućeg i pudera u prahu, sjenila i ruža.

Što se tiče cijena, one se kreću od 32 funte za cijele setove, oko 15 funti za palete sjenila pa sve do ruževa koji koštaju oko 7 funti. Proizvode možete nabaviti ovdje, a super je vijest što ovaj shop šalje i u Hrvatsku!

Linker
19. travanj 2024 12:09