Promo
Zaista je lako!

Vichy ima novu aplikaciju za precizno utvrđivanje stanja kože, a sve što trebate napraviti je okinuti jedan selfie

Nakon godina iscrpnih istraživanja, još jedna beauty brend je razvio aplikaciju koja će vam napraviti vrlo preciznu virtualnu analizu kože i ukazati na jake i slabe strane vaše kože kako biste pravovremeno počeli s odgovarajućom rutinom njege.

Znate li da vas od savršene kože dijeli samo jedan #selfie? Svjetski poznati brend Vichy spojio je 15 godina iscrpnih dermatoloških istraživanja s najnovijom tehnologijom i uz pomoć umjetne inteligencije razvio aplikaciju #SKINCONSULT AI, koja koristi 3D mapiranje kako bi pružila najtočniju virtualnu analizu kože.

Promo

Postupak je zaista jednostavan: ovdje skinete aplikaciju, uslikate selfie i dobijete precizni personalizirani prikaz starenja vaše kože, dvije ključne zone na koje je potrebno posebno se fokusirati, te na kraju i prijedlog svoje savršene dnevne i noćne Vichy rutine.

Inače, Vichy ima najveću bazu podataka o starenju kože, ukupno 10.000 fotografija s klinički ocijenjenim znakovima starenja kože. Nakon što napravite svoju analizu, utvrdite prioritete i jače strane vaše kože, a rezultate možete usporediti i s onima žena različitih dobnih skupina.

Promo

Nakon analize, na Vichy stranici možete napisati i osvrt kako vam se svidjelo mapiranje i rezultati koje ste dobili. Javite nam što vam je preporučio #BeautyAlgoritam!

Linker
19. travanj 2024 09:10