Samo u novom broju Glorije

Bilo je loše, sada je još i gore: ‘Kruna’ produbila razdor među kraljevskom braćom

Dok je princ William očajan jer se kopa po prljavom vešu i iznose neistine o njegovim roditeljima u Netflixovoj seriji, njegov mlađi brat - princ Harry, bez grižnje savjesti je s tvrtkom koja ju je proizvela potpisao ugovor vrijedan sto milijuna dolara.

"Ovih se dana u našoj redakciji s mnogo žara raspravlja o Netflixovom serijalu 'Kruna' koji u novom svjetlu prikazuje članove britanske kraljevske obitelji. Dio odobrava što su autori zbog dramaturgije malo pretjerali pa su određene karakteristike likova izmijenili, a drugi zamjeraju to što su u prikazu princeze Diane bili poprilično nemilosrdni. Kako se rasprava među nama zahuktavala, postajalo nam je jasno što bi ovaj tjedan trebalo krasiti našu naslovnicu. Ne samo zbog oprečnih mišljenja o kvaliteti serijala, već i zbog ponovno produbljenog sukoba koji je 'Kruna' izazvala među prinčevima Williamom i Harryjem", piše o velikoj temi naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

image
Nije tajna da odnosi imeđu dva brata nisu dobri.
AVALON.RED/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

"I dok su nas priče s kraljevskih dvora ipak u većoj mjeri uveseljavale, poseban dio naše novine posvetili smo onim manje zabavnim stvarima - prijetnjama koje ovih dana doživljavaju tri žene, gradonačelnice Zlatara, Supetra i Orahovice. Nevjerojatno je da u današnje doba svatko tko se sjeti, može uputiti anonimnu prijetnju putem interneta i ostati nekažnjen. Za neke od njih prijetnje su se prelile i izvan društvenih mreža, što je posebno opasno. Pitam se, što se još treba dogoditi?", dodaje naša glavna urednica.


Ususret blagdanima, a u suradnji s PBZ card Premium Visa karticom, u novom broju magazina donosimo vam i velike Gloria kupone za kupnju s popustom do 40%, koji vrijede od 19. do 25. studenog. Samo u subotu, 21. studenog, uživajte u Happy day shoppingu u trgovinama 54 odabrana brenda širom Hrvatske, plaćajte Premium Visa karticom i kupujte po najpovoljnijim cijenama!

image
Samo u novom broju Glorije pronađite velike kupone za shopping omiljenih brendova u trgovinama širom Hrvatske.


Josip Jurčić donosi nam priču o uspjehu našeg glumca Gorana Bogdana

image
Josip Jurčić
CROPIX

"Snimam film sa Srđanom Golubovićem, bit će sjajan", pohvalio mi se Goran Bogdan kad smo se u veljači 2019. susreli u jednom beogradskom kafiću. "Projekcija u Berlinu bila je savršena posljednja klapa", otkrio mi je u veljači ove godine kad sam mu čestitao nakon svjetske premijere filma "Otac" na Berlinaleu. "Godi mi nominacija, ali još je prerano za slavlje", rekao mi je neki dan tijekom intervjua, koji sam radio s njim nakon što sam čuo da je za ulogu siromašnog oca koji se bori za svoju djecu nominiran za Europsku filmsku nagradu. Odlična je to vijest za Gorana, jer se time svrstao među pet najboljih europskih glumaca", najavljuje svoju temu naš novinar Josip Jurčić.


Krunoslav Petrinović na licu mjesta se uvjerio u inovativnost imanja Gruntek

image
Tino Prosenik, Vjekoslav Budanec i Krunoslav Petrinović
TOMISLAV KRISTO CROPIX

"Dok je našim roditeljima, te djedovima i bakama bilo važno da im vrt bude u blizini kuće, kako bi svakodnevno mogli u njemu raditi i ubirati njegove plodove, generaciji urbanih vrtlara 21. stoljeća jedino je važno da do svog vrta stignu u tri klika putem digitalne platforme. To je bila ideja vodilja Tine Prosenika i Vjekoslava Budaneca, osnivača Grunteka, koji su nas ugostili na svom imanju u Čazmi. Ondje uređuju 2500 vrtova za ekološki uzgoj povrća, koje nude u zakup korisnicima. Oni u njima ne trebaju ništa raditi, jer sav posao za njih obavljaju stručni timovi, ali putem aplikacije u realnom vremenu mogu pratiti sve procese - od sadnje do berbe", napisao je Kruno Petrinović.

image
Uz novu Gloriju štedite dvostruko!


U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

GORAN BOGDAN Drastična preobrazba zbog uloge

IVANA MARKOVIĆ, ANA-MARIJA PETIN, JASENKA AUGUŠTAN-PENTEK Dosta nam je virtualnih nasilnika

GLORIA OSOBNO Biljana Borzan, Areta Ćurković, Mia Dimšić: Kad Slavonke zakuhaju...

TINO PROSENIK I VJEKOSLAV BUDANEC Vrtlarenje bez motike

SMILJAN RADIĆ Svestrani umjetnik hrvatskih korijena

PUTOVANJE: RONALD BRAUS Trst: mjesto protkano uspomenama iz djetinjstva

FELJTON: HUGH GRANT Glumački preporod u zrelim godinama

Linker
23. travanj 2024 19:40