Samo u novoj Gloriji!

EKSKLUZIVNO! Dirljive fotografije sa svadbe Monike i Frana Olujića otkrivaju i ganutljivu tajnu njezinog buketa

Scenografkinja i producentica Monika Kravić savršeno je izrealizirala intimno vjenčanje s odvjetnikom Franom Olujićem s kojim će najesen dobiti bebu, a cvijeće na buketu ima simbolično značenje jer je posvećeno njezinim sinovima i pokojnoj majci.

Samo četiri dana prije 44. rođendana, odvjetnik Fran Olujić je 1. svibnja izmijenio bračne zavjete s Monikom Kravić (38), scenografkinjom, realizatoricom te kreativnom videoproducenticom na radiju narodni te narodnom TV-u. Poštujući stroge epidemiološke mjere vjenčali su se u krugu najuže obitelji pa su na svadbenoj večeri uživali s kumovima i roditeljima te Monikinim sinovima iz prvog braka. I dok na svim vjenčanjima uzvanice s nestrpljenjem čekaju trenutak da mladenka baci buket, Monika Olujić svoj gotovo da i nije ispuštala iz ruke.

Za novi broj magazina Gloria Monika je otkrila dirljive, emotivne detalje svoje svadbe, a posebno je ganutljiv način na koji je na svoj najvažniji dan gospođa Olujić odala počast svojoj pokojnoj majci.

Ekskluzivno nam je Monika ustupila i fotografije sa svoje svadbe, a privatnu ekskluzivu s nama je podijelio i par Čilić - kojem najesen stiže još jedan sin. Svoju veliku priču ispričala nam je naša televizijska voditeljica Tončica Čeljuska, koja je našem fotografu pozirala na boksačkom treningu.

- Već dugo u našoj redakciji nije vladalo tako živahno raspoloženje kao prilikom izrade ovog broja. Prvo smo s velikim nestrpljenjem iščekivali fotografije TV voditeljice Tončice Čeljuske snimljene na boksačkom treningu. Naime, zvijezda naše naslovnice prolazi kroz veliku tjelesnu transformaciju nakon što je prije mjesec dana odlučila reći posljednje zbogom suvišnim kilogramima. Sudeći prema fotkama, ali i vrlo iskrenom intervjuu, Tončica neće stati dok ne ostvari svoj cilj i zato joj čestitamo na upornosti - piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Užitak je raditi s prekaljenom profesionalkom kakva je Tončica Čeljuska, a uvjerio se u to i naš fotograf Vedran Peteh

Dugačkom popisu uspješnih i atraktivnih žena koje su bile ispred mog fotoobjektiva pridružila se i Tončica Čeljuska. Pozirala mi je prvi put, no zahvaljujući njezinoj energičnosti, opuštenosti i kooperativnosti činilo se kao da smo zajedno radili već stoput. Kao iskusno TV lice Tončica dobro zna kako namjestiti savršen pogled, osmijeh i položaj tijela, a iako je snimanje u fitness centru bilo i fizički iscrpljujuće, raspoloženje ni u jednom trenutku nije palo. A to je, uz povjerenje između modela i fotografa, ključno da bi rezultat bio savršen.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Aleksandra Kovačić uživala je u druženju s Dubravkom Ivanišem Ripperom

Prva dva albuma Pipsa imam na originalnim CD-ima i premda zvuči vrlo retro, u 90-ima je to bilo jako moderno. Većinu pjesama znam napamet, a s ‘Malenom’ sam patila nakon ljubavnih razočaranja. Budući da Rippera nisam poznavala otprije, mislila sam da ćemo na brzinu obaviti fotkanje i razgovor kako bih stigla doma skuhati ručak. Na kraju sam ručala pizzu iz dostave, a kratki intervju se pretvorio u dvosatno druženje. Razgovarali smo o svemu što jednoj znatiželjnoj novinarki može pasti na pamet, a on se pokazao kao duhovit i inteligentan sugovornik, s dovoljno strpljenja za nas koji zatvaramo usta samo kad moramo udahnuti. Nakon što smo se pozdravili, bila sam uvjerena kako će vožnju tramvajem kući iskoristiti da se malo odmori od mene.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Ježeva kućica u stvarnom izdanju nalazi se podno Papuka, Nikola Borić ugostio je našeg Krunu Petrinovića

Sto puta sam svojim klincima čitao stihove iz Ježeve kućice Branka Ćopića i s njima zamišljao kako to izgleda kad se divlja svinja u kaljugi banja, pospano škilji i - jelo sanja. A sad sam taj prizor prvi put i doživio te se blatnjavim životinjama u kaljuži skupa sa svojim domaćinom Nikolom Borićem i pridružio. Nakon prvih obilnijih proljetnih kiša na Šumskoj farmi podno Papuka dočekali su nas tek prolistala šuma s proplancima punih medvjeđeg luka i raj za Nikoline svinje - mješance divljih i domaćih pasmina. Na svom imanju ima i ribogojilište, kokošinjac, košnice i vrt. S partnericom Zoranom pokušava biti samodostatan te sam proizvesti svu hranu koja im je potrebna.

image
Gloria produkcija

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

  • MELINDA I BILL GATES Bitka za bračnu imovinu
  • SARA KOS Životna borba boksačke prvakinje
  • MIROSLAV ŠKORO Ako sve propadne, prodavat ćemo vina
  • FANI BUDIĆ Arhitektica zaslužna za uređenje stanova svjetskih zvijezda
  • LJEPOTA Keira Knightley: povratak omiljenom mirisu
  • STIL ŽIVOTA Kraljevski kiosk u Londonu
  • NIKOLA BORIĆ Najsretniji u šumi sa životinjama
  • KUHINJA: ŠIME SUŠIĆ I DAMIR JELENSKI Naša škola zdravih obroka
  • PUTOVANJE: ALAN RAMIĆ Nikad dosta Škotske
  • FELJTON: ANTHONY HOPKINS Bolji glumac nego otac
Linker
27. ožujak 2024 16:02